Класичний бісквіт
За цим рецептом бісквіт вийде у кожного, адже це класичний варіант приготування. Читайте, як приготувати класичний бісквіт.
Шоколадний бісквіт на окропі
Як шоколадний торт, тільки простіше! Для приготування шоколадного бісквіта, в більшу миску просіваємо борошно і какао. Додаємо цукор, соду, розпушувач і перемішуємо. Яйця збиваємо вінчиком. Вливаємо олію, молоко і перемішуємо. З’єднуємо разом сухі і рідкі інгредієнти. Вливаємо окріп і вимішуємо тісто. Продовження рецепта читайте тут.
Бісквіт в мультиварці
Бісквіт в мультиварці готується легко і просто, головне – знати кілька секретів. Для приготування білки відокремлюємо від жовтків, збиваємо жовтки близько 30 секунд до появи пухирців. Поступово додаємо цукор, не припиняючи збивати – повинна вийде світла пишна маса. Додаємо борошно і розпушувач, добре перемішуємо. Читайте, як приготувати бісквіт в мультиварці.