Осіннє меню: 5 рецептів гарбузово-яблучної випічки

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Десерти
Осіння неймовірно ароматна і смачна випічка з гарбуза і яблук: пиріжки, пудинг, запіканка, пиріг.
Зберегти в кулінарну книгу

Пиріжки з листкового тіста

ГОТУЄМО З НАМИ
Гарбузово-яблучно-грушеве варення

Складові:

Для тіста:

  • Борошно – 2 склянки;
  • Вершкове масло – 200 г;
  • Яблучний оцет – 1 ст. л .;
  • Яйця – 1 шт .;
  • Вода – 0,6 склянки;
  • Печений гарбуз – 3 ст. л .;
  • Сіль за смаком
  • Для начинки:
  • Яблука – 3 шт .;
  • Вершкове масло – 40 г;
  • Родзинки – 100 г;
  • Цукор – 100 г;
  • Кориця – за смаком

Як приготувати листкове тісто

  1. Просіяне борошно змішуємо з рубаним маслом. Додаємо сіль, яйце і поступово вливаємо холодну воду, перемішуємо, додаємо оцет і гарбузове пюре.
  2. Замішуємо туге тісто, загортаємо в харчову плівку і відправляємо на 30 хвилин в холодильник.

Тонкощі приготування швидкого листкового тіста

  1. Вершкове масло і вода повинні бути крижаними.
  2. У тісто потрібно додати оцет.
  3. Щоб тісто не нагрілося, його потрібно швидко перемішувати.
  4. Для нарізання тіста краще використовувати гострий ніж.
  5. Пиріжки потрібно змащувати розтопленим вершковим маслом, а не яйцем.

Як приготувати гарбузово-яблучну начинку – тут.


Гарбузово-яблучний пудинг

Складові:

  • Молоко – 50 мл;
  • Яйця – 1 шт .;
  • Гарбуз – 100 г;
  • Яблука – 100 г;
  • Топлене масло – 20 г;
  • Манка – 15 г;
  • Цукор – за смаком

Покроковий рецепт приготування гарбузово-яблучного пудингу

1. Запікаємо гарбуз і яблуко в духовці до м’якості

2. Відокремлюємо м’якоть від шкірки і додаємо до неї манку

3. Перебиваємо блендером до однорідної консистенції

4. Вливаємо молоко і перемішуємо

5. Ставимо суміш на невеликий вогонь і випаровуємо рідину – маса повинна загуснути

6. Додаємо за смаком цукор  і яєчний жовток. Перемішуємо.

Продовження рецепта тут.


Гарбузово-яблучна запіканка

ГОТУЄМО З НАМИ
Осінній ранок: 5 рецептів зігріваючих кавових напоїв

Складові:

  • М’якоть гарбуза – 400 г;
  • Яблуко – 200 г;
  • Цукор – 2 ч. л .;
  • Манна крупа – 2 ст. л .;
  • Молоко – 8 ст. л .;
  • Сметана – 4 ст. л .;
  • Яйця – 2 шт.

Покроковий рецепт приготування гарбузово-яблучної запіканки

1. Гарбуз нарізаємо на невеликі кубики.

2. Заливаємо гарбуз молоком, доводимо до кипіння і варимо до м’якості.

3. Обережно вводимо манну крупу, при необхідності можна додати молоко. Варимо 10 хвилин.

3. Яблука очищаємо і натираємо на середній терці.

4. Перемешуємо яблучну і гарбузову масу.

5. Жовтки відокремлюємо від білків. У яблучно-гарбузову масу додаємо жовток, цукор, добре перемішуємо.

6. Білки збиваємо і поступово вводимо в яблучно-гарбузову масу.

7. Викладаємо отриману масу в форму для запікання.

8. Запікаємо в розігрітій до 180 градусів в духовці протягом 25-30 хвилин.

8. Розрізаємо на шматки і подаємо зі сметаною.


Гарбузово-яблучний пиріг

Складові:

Основа:

  • Пюре овочеве (гарбузове) – 350 г;
  • Пластівці злакові  – 1 склянка;
  • Борошно – 1 склянка;
  • Цукор – 150 г;
  • Яйце куряче – 2 шт .;
  • Масло вершкове – 125 г;
  • Розпушувач тіста – 1 ч. л .;
  • Яблуко – 3 шт.

Для штрейзеля:

  • Масло вершкове – 30 г;
  • Цукор – 50 г;
  • Борошно – 50 г;
  • Кориця – 1/2 ч. л.

Розмір форми – 30 * 20 см

Як приготувати гарбузово-яблучний пиріг

  1. Вершкове масло збиваємо з цукром.
  2. Вводимо гарбузове пюре, перемішуємо.
  3. Додаємо пластівці, просіяне з розпушувачем борошно. Перемішуємо.
  4. Форму змащуємо маслом. Викладаємо тісто. Розрівнюємо. Очищаємо вимиті яблука, видаляємо насіннєву коробочку, розрізаємо на скибочки і викладаємо на тісто трохи втопивши їх.
  5. Для штрейзеля змішуємо цукор, борошно, корицю. Додаємо вершкове масло і перетираємо в крихту.
  6. Посипаємо штрейзелем яблука. Ставимо пиріг в розігріту до 190 ° С духовку. Випікаємо приблизно 50 хвилин.
  7. Пиріг охолоджуємо у формі. Охолоджений пиріг нарізаємо порційно.
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Солодкі рулети в домашніх умовах
5 неймовірно смачних десертів з моркви
5 легендарних тортів зі згущеним молоком
Празький торт: кращі рецепти
Швидка шарлотка з яблуками та корицею
Шоколадний фондан
Кекси з родзинками: 3 простих рецепта
Торт Тірамісу із печива
Рулет з гарбузом
Печиво з родзинками
Гарбуз в духовці
Печиво: 5 домашніх рецептів
Торт Медовик: рецепт приготування
Сирне печиво
Гарбуз під молочним соусом

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
что приготовить из авокадо, рецепт блюд из авокадо, рецепт приготовления блюд из авокадо, как приготовить блюда из авокадо, состав блюд из авокадо, как приготовить блюда из авокадо, салат с креветками и авокадо, тартар из тунца и авокадо, такос с курицей и авокадо, роллы со скумбрией и авокадо
Що приготувати із авокадо: 5 рецептів
рецепт быстрой шарлотки с яблоками и корицей, рецепт приготовления быстрой шарлотки с яблоками и корицей, как приготовить быструю шарлотку с яблоками и корицей, состав быстрой шарлотки с яблоками и корицей, как приготовить быструю шарлотку с яблоками и корицей
Швидка шарлотка з яблуками та корицею