Осіннє меню: 5 рецептів гарбузово-яблучної випічки

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Десерты
Осіння неймовірно ароматна і смачна випічка з гарбуза і яблук: пиріжки, пудинг, запіканка, пиріг.
Зберегти в кулінарну книгу

Пиріжки з листкового тіста

ГОТУЄМО З НАМИ
Гарбузово-яблучно-грушеве варення

Складові:

Для тіста:

  • Борошно – 2 склянки;
  • Вершкове масло – 200 г;
  • Яблучний оцет – 1 ст. л .;
  • Яйця – 1 шт .;
  • Вода – 0,6 склянки;
  • Печений гарбуз – 3 ст. л .;
  • Сіль за смаком
  • Для начинки:
  • Яблука – 3 шт .;
  • Вершкове масло – 40 г;
  • Родзинки – 100 г;
  • Цукор – 100 г;
  • Кориця – за смаком

Як приготувати листкове тісто

  1. Просіяне борошно змішуємо з рубаним маслом. Додаємо сіль, яйце і поступово вливаємо холодну воду, перемішуємо, додаємо оцет і гарбузове пюре.
  2. Замішуємо туге тісто, загортаємо в харчову плівку і відправляємо на 30 хвилин в холодильник.

Тонкощі приготування швидкого листкового тіста

  1. Вершкове масло і вода повинні бути крижаними.
  2. У тісто потрібно додати оцет.
  3. Щоб тісто не нагрілося, його потрібно швидко перемішувати.
  4. Для нарізання тіста краще використовувати гострий ніж.
  5. Пиріжки потрібно змащувати розтопленим вершковим маслом, а не яйцем.

Як приготувати гарбузово-яблучну начинку – тут.


Гарбузово-яблучний пудинг

Складові:

  • Молоко – 50 мл;
  • Яйця – 1 шт .;
  • Гарбуз – 100 г;
  • Яблука – 100 г;
  • Топлене масло – 20 г;
  • Манка – 15 г;
  • Цукор – за смаком

Покроковий рецепт приготування гарбузово-яблучного пудингу

1. Запікаємо гарбуз і яблуко в духовці до м’якості

2. Відокремлюємо м’якоть від шкірки і додаємо до неї манку

3. Перебиваємо блендером до однорідної консистенції

4. Вливаємо молоко і перемішуємо

5. Ставимо суміш на невеликий вогонь і випаровуємо рідину – маса повинна загуснути

6. Додаємо за смаком цукор  і яєчний жовток. Перемішуємо.

Продовження рецепта тут.


Гарбузово-яблучна запіканка

ГОТУЄМО З НАМИ
Осінній ранок: 5 рецептів зігріваючих кавових напоїв

Складові:

  • М’якоть гарбуза – 400 г;
  • Яблуко – 200 г;
  • Цукор – 2 ч. л .;
  • Манна крупа – 2 ст. л .;
  • Молоко – 8 ст. л .;
  • Сметана – 4 ст. л .;
  • Яйця – 2 шт.

Покроковий рецепт приготування гарбузово-яблучної запіканки

1. Гарбуз нарізаємо на невеликі кубики.

2. Заливаємо гарбуз молоком, доводимо до кипіння і варимо до м’якості.

3. Обережно вводимо манну крупу, при необхідності можна додати молоко. Варимо 10 хвилин.

3. Яблука очищаємо і натираємо на середній терці.

4. Перемешуємо яблучну і гарбузову масу.

5. Жовтки відокремлюємо від білків. У яблучно-гарбузову масу додаємо жовток, цукор, добре перемішуємо.

6. Білки збиваємо і поступово вводимо в яблучно-гарбузову масу.

7. Викладаємо отриману масу в форму для запікання.

8. Запікаємо в розігрітій до 180 градусів в духовці протягом 25-30 хвилин.

8. Розрізаємо на шматки і подаємо зі сметаною.


Гарбузово-яблучний пиріг

Складові:

Основа:

  • Пюре овочеве (гарбузове) – 350 г;
  • Пластівці злакові  – 1 склянка;
  • Борошно – 1 склянка;
  • Цукор – 150 г;
  • Яйце куряче – 2 шт .;
  • Масло вершкове – 125 г;
  • Розпушувач тіста – 1 ч. л .;
  • Яблуко – 3 шт.

Для штрейзеля:

  • Масло вершкове – 30 г;
  • Цукор – 50 г;
  • Борошно – 50 г;
  • Кориця – 1/2 ч. л.

Розмір форми – 30 * 20 см

Як приготувати гарбузово-яблучний пиріг

  1. Вершкове масло збиваємо з цукром.
  2. Вводимо гарбузове пюре, перемішуємо.
  3. Додаємо пластівці, просіяне з розпушувачем борошно. Перемішуємо.
  4. Форму змащуємо маслом. Викладаємо тісто. Розрівнюємо. Очищаємо вимиті яблука, видаляємо насіннєву коробочку, розрізаємо на скибочки і викладаємо на тісто трохи втопивши їх.
  5. Для штрейзеля змішуємо цукор, борошно, корицю. Додаємо вершкове масло і перетираємо в крихту.
  6. Посипаємо штрейзелем яблука. Ставимо пиріг в розігріту до 190 ° С духовку. Випікаємо приблизно 50 хвилин.
  7. Пиріг охолоджуємо у формі. Охолоджений пиріг нарізаємо порційно.
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Бюджетна паска на смальці
Дарницька паска на згущеному молоці
Грузинська паска
Паска, що довго не черствіє
Апельсинова паска від Михальченко Марії
Паска з нутеллою від Лізи Глинської
Бабусина паска від Лізи Глинської
Закарпатська паска від Лілії Цвіт
Сирна паска на заварному кремі від Марії Михальченко
Італійська паска панеттоне від Євгена Клопотенка
Сирна паска від Ярославського Володимира
Шоколадна паска з цукатами від Євгена Клопотенка
Домашня паска: класичний рецепт від Євгена Клопотенка
Веганська паска без глютену
Паска з цукатами


Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ
ІСПАНСЬКІ БУЛОЧКИ “ENSAIMADAS”
рецепт шарлотки с яблоками в мультиварке, рецепт приготовления шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке, состав шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке
Шарлотка з яблуками в мультиварці