Осіннє меню: 5 рецептів гарбузово-яблучної випічки

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Десерти
Осіння неймовірно ароматна і смачна випічка з гарбуза і яблук: пиріжки, пудинг, запіканка, пиріг.
Зберегти в кулінарну книгу

Пиріжки з листкового тіста

ГОТУЄМО З НАМИ
Гарбузово-яблучно-грушеве варення

Складові:

Для тіста:

  • Борошно – 2 склянки;
  • Вершкове масло – 200 г;
  • Яблучний оцет – 1 ст. л .;
  • Яйця – 1 шт .;
  • Вода – 0,6 склянки;
  • Печений гарбуз – 3 ст. л .;
  • Сіль за смаком
  • Для начинки:
  • Яблука – 3 шт .;
  • Вершкове масло – 40 г;
  • Родзинки – 100 г;
  • Цукор – 100 г;
  • Кориця – за смаком

Як приготувати листкове тісто

  1. Просіяне борошно змішуємо з рубаним маслом. Додаємо сіль, яйце і поступово вливаємо холодну воду, перемішуємо, додаємо оцет і гарбузове пюре.
  2. Замішуємо туге тісто, загортаємо в харчову плівку і відправляємо на 30 хвилин в холодильник.

Тонкощі приготування швидкого листкового тіста

  1. Вершкове масло і вода повинні бути крижаними.
  2. У тісто потрібно додати оцет.
  3. Щоб тісто не нагрілося, його потрібно швидко перемішувати.
  4. Для нарізання тіста краще використовувати гострий ніж.
  5. Пиріжки потрібно змащувати розтопленим вершковим маслом, а не яйцем.

Як приготувати гарбузово-яблучну начинку – тут.


Гарбузово-яблучний пудинг

Складові:

  • Молоко – 50 мл;
  • Яйця – 1 шт .;
  • Гарбуз – 100 г;
  • Яблука – 100 г;
  • Топлене масло – 20 г;
  • Манка – 15 г;
  • Цукор – за смаком

Покроковий рецепт приготування гарбузово-яблучного пудингу

1. Запікаємо гарбуз і яблуко в духовці до м’якості

2. Відокремлюємо м’якоть від шкірки і додаємо до неї манку

3. Перебиваємо блендером до однорідної консистенції

4. Вливаємо молоко і перемішуємо

5. Ставимо суміш на невеликий вогонь і випаровуємо рідину – маса повинна загуснути

6. Додаємо за смаком цукор  і яєчний жовток. Перемішуємо.

Продовження рецепта тут.


Гарбузово-яблучна запіканка

ГОТУЄМО З НАМИ
Осінній ранок: 5 рецептів зігріваючих кавових напоїв

Складові:

  • М’якоть гарбуза – 400 г;
  • Яблуко – 200 г;
  • Цукор – 2 ч. л .;
  • Манна крупа – 2 ст. л .;
  • Молоко – 8 ст. л .;
  • Сметана – 4 ст. л .;
  • Яйця – 2 шт.

Покроковий рецепт приготування гарбузово-яблучної запіканки

1. Гарбуз нарізаємо на невеликі кубики.

2. Заливаємо гарбуз молоком, доводимо до кипіння і варимо до м’якості.

3. Обережно вводимо манну крупу, при необхідності можна додати молоко. Варимо 10 хвилин.

3. Яблука очищаємо і натираємо на середній терці.

4. Перемешуємо яблучну і гарбузову масу.

5. Жовтки відокремлюємо від білків. У яблучно-гарбузову масу додаємо жовток, цукор, добре перемішуємо.

6. Білки збиваємо і поступово вводимо в яблучно-гарбузову масу.

7. Викладаємо отриману масу в форму для запікання.

8. Запікаємо в розігрітій до 180 градусів в духовці протягом 25-30 хвилин.

8. Розрізаємо на шматки і подаємо зі сметаною.


Гарбузово-яблучний пиріг

Складові:

Основа:

  • Пюре овочеве (гарбузове) – 350 г;
  • Пластівці злакові  – 1 склянка;
  • Борошно – 1 склянка;
  • Цукор – 150 г;
  • Яйце куряче – 2 шт .;
  • Масло вершкове – 125 г;
  • Розпушувач тіста – 1 ч. л .;
  • Яблуко – 3 шт.

Для штрейзеля:

  • Масло вершкове – 30 г;
  • Цукор – 50 г;
  • Борошно – 50 г;
  • Кориця – 1/2 ч. л.

Розмір форми – 30 * 20 см

Як приготувати гарбузово-яблучний пиріг

  1. Вершкове масло збиваємо з цукром.
  2. Вводимо гарбузове пюре, перемішуємо.
  3. Додаємо пластівці, просіяне з розпушувачем борошно. Перемішуємо.
  4. Форму змащуємо маслом. Викладаємо тісто. Розрівнюємо. Очищаємо вимиті яблука, видаляємо насіннєву коробочку, розрізаємо на скибочки і викладаємо на тісто трохи втопивши їх.
  5. Для штрейзеля змішуємо цукор, борошно, корицю. Додаємо вершкове масло і перетираємо в крихту.
  6. Посипаємо штрейзелем яблука. Ставимо пиріг в розігріту до 190 ° С духовку. Випікаємо приблизно 50 хвилин.
  7. Пиріг охолоджуємо у формі. Охолоджений пиріг нарізаємо порційно.
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Шоколадна ковбаса: рецепт зі згущеним молоком
Тришаровий пиріг Магічний
Більше шоколаду: ТОП-3 рецепти шоколадного торта
3 рецепти млинців, які виходять з першого разу
Калита
Сирники без борошна та яєць
Домашній маскарпоне зі сметани
Імбирне печиво
Бананові панкейки
Новорічний настрій: 5 оригінальних страв з мандаринами
Найкраще поєднання: 5 рецептів бананово-шоколадних десертів
Любов француженок: 5 рецептів тортів-суфле
Соковиті пироги: ТОП-3 рецепти
Торт Бите скло з бісквітом
Пончики з начинкою із Nutella

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт гранатового браслета с говядиной, рецепт приготовления гранатового браслета с говядиной, как приготовить гранатовый браслет с говядиной, состав гранатового браслета с говядиной, как приготовить гранатовый браслет с говядиной
Гранатовий браслет: 5 варіацій салату
быстрые закуски на новый год 2019, рецепты быстрых закусок на новый год, рецепты быстрых закусок, новогодние быстрые закуски,тарталетки с ананасами и сыром, канапе с брынзой, жареные креветки по чесночным соусом, рулетики из лаваша и крекеры с авокадо и помидорами
Швидкі закуски на Новий рік 2019