Під подушку: рецепти популярних солодощів

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
ДесертыДень святого Николая
День Святого Миколая — це той самий привід порадувати діток солодощами. Пропонуємо не купувати їх у магазині, а приготувати в домашніх умовах. У нашій добірці все найулюбленіше ваших малюків
Зберегти в кулінарну книгу

Ведмедик Барні

Інгредієнти:

  • банан – 1-2 шт.;
  • масло вершкове – 50 г;
  • молоко – 100 мл;
  • борошно – 100 г;
  • яйця – 4 шт.;
  • коричневий цукор – 50 г;
  • розпушувач – 1 ч. л.

 

Спосіб приготування

Змішуємо вінчиком розтоплене масло з яйцями. Додаємо молоко та просіяне борошно. Продовження рецепта читайте за посиланням.

Шоколадний батончик Снікерс

Інгредієнти:

  • цукор – 200 г;
  • мед рідкий – 65 г;
  • горіхи (волоські горіхи, мигдаль) – 150 г;
  • вершкове карамель –  6 ст. л.;
  • шоколад чорний – 100 г;
  • яєчний білок – 1 шт.

 

Спосіб приготування

У каструлі з товстим дном змішуємо мед, цукор і воду. Нагріваємо сироп до температури 140 градусів. Щоб дізнатися продовження рецепта, читайте тут.

Пряник Миколайчик

Інгредієнти:

  • вершкове масло – 100 г;
  • борошно – 300 г;
  • яйця – 2 шт.;
  • крохмаль – 40 г;
  • мед – 90 г;
  • розпушувач – 1 ч. л.;
  • цукор – 100 г;
  • імбир або кориця – за смаком.

 

Спосіб приготування

Збиваємо масло міксером і поступово додаємо всі інгредієнти. Ставимо готове тісто на холод не менше, ніж на 1 годину. Продовження рецепта читайте тут.

Рулет Баунті

  • печиво – 200 г;
  • вода – 100 мл;
  • цукор – 20-100 г (у залежності від печива);
  • какао – 2 ст. л.;
  • кокосова стружка – 80 г;
  • розм’якшене вершкове масло – 80 г;
  • цукрова пудра – 60 г.

 

Спосіб приготування

Печиво подрібнюємо в крихту, змішуємо з какао. У гарячій воді розчиняємо цукор, охолоджуємо. Потроху додаємо воду в печиво та перемішуємо, поки не вийде в’язке тісто. Кокосову стружку змішуємо з маслом і пудрою. Масу із печива розкачуємо на харчовій плівці в прямокутник (не дуже товстий), зверху кладемо кокосову масу, звертаємо рулетом і кладемо в морозилку на годину. Застиглий рулет ріжимо гострим ножем.

Глазурований сирок

Похожее изображение

Інгредієнти:

  • кисломолочний сир нежирний – 200 г;
  • цукрова пудра – 100 г;
  • кокосова стружка – 120 г;
  • масло вершкове – 25 г;
  • шоколад – 200 г.

 

Спосіб приготування

Кисломолочний сир збиваємо з маслом, додаємо цукрову пудру та кокосову стружку. Збиваємо до отримання однорідної маси. Щоб дізнатися продовження рецепта, читайте тут.

ГОТУЄМО З НАМИ
Топові торти: Снікерс, Баунті, Рафаелло

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Бюджетна паска на смальці
Дарницька паска на згущеному молоці
Грузинська паска
Паска, що довго не черствіє
Апельсинова паска від Михальченко Марії
Паска з нутеллою від Лізи Глинської
Бабусина паска від Лізи Глинської
Закарпатська паска від Лілії Цвіт
Сирна паска на заварному кремі від Марії Михальченко
Італійська паска панеттоне від Євгена Клопотенка
Сирна паска від Ярославського Володимира
Шоколадна паска з цукатами від Євгена Клопотенка
Домашня паска: класичний рецепт від Євгена Клопотенка
Веганська паска без глютену
Паска з цукатами


Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ
ІСПАНСЬКІ БУЛОЧКИ “ENSAIMADAS”
рецепт шарлотки с яблоками в мультиварке, рецепт приготовления шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке, состав шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке
Шарлотка з яблуками в мультиварці