Під подушку: рецепти популярних солодощів

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
ДесертиДень святого Миколая
День Святого Миколая — це той самий привід порадувати діток солодощами. Пропонуємо не купувати їх у магазині, а приготувати в домашніх умовах. У нашій добірці все найулюбленіше ваших малюків
Зберегти в кулінарну книгу

Ведмедик Барні

Інгредієнти:

  • банан – 1-2 шт.;
  • масло вершкове – 50 г;
  • молоко – 100 мл;
  • борошно – 100 г;
  • яйця – 4 шт.;
  • коричневий цукор – 50 г;
  • розпушувач – 1 ч. л.

 

Спосіб приготування

Змішуємо вінчиком розтоплене масло з яйцями. Додаємо молоко та просіяне борошно. Продовження рецепта читайте за посиланням.

Шоколадний батончик Снікерс

Інгредієнти:

  • цукор – 200 г;
  • мед рідкий – 65 г;
  • горіхи (волоські горіхи, мигдаль) – 150 г;
  • вершкове карамель –  6 ст. л.;
  • шоколад чорний – 100 г;
  • яєчний білок – 1 шт.

 

Спосіб приготування

У каструлі з товстим дном змішуємо мед, цукор і воду. Нагріваємо сироп до температури 140 градусів. Щоб дізнатися продовження рецепта, читайте тут.

Пряник Миколайчик

Інгредієнти:

  • вершкове масло – 100 г;
  • борошно – 300 г;
  • яйця – 2 шт.;
  • крохмаль – 40 г;
  • мед – 90 г;
  • розпушувач – 1 ч. л.;
  • цукор – 100 г;
  • імбир або кориця – за смаком.

 

Спосіб приготування

Збиваємо масло міксером і поступово додаємо всі інгредієнти. Ставимо готове тісто на холод не менше, ніж на 1 годину. Продовження рецепта читайте тут.

Рулет Баунті

  • печиво – 200 г;
  • вода – 100 мл;
  • цукор – 20-100 г (у залежності від печива);
  • какао – 2 ст. л.;
  • кокосова стружка – 80 г;
  • розм’якшене вершкове масло – 80 г;
  • цукрова пудра – 60 г.

 

Спосіб приготування

Печиво подрібнюємо в крихту, змішуємо з какао. У гарячій воді розчиняємо цукор, охолоджуємо. Потроху додаємо воду в печиво та перемішуємо, поки не вийде в’язке тісто. Кокосову стружку змішуємо з маслом і пудрою. Масу із печива розкачуємо на харчовій плівці в прямокутник (не дуже товстий), зверху кладемо кокосову масу, звертаємо рулетом і кладемо в морозилку на годину. Застиглий рулет ріжимо гострим ножем.

Глазурований сирок

Похожее изображение

Інгредієнти:

  • кисломолочний сир нежирний – 200 г;
  • цукрова пудра – 100 г;
  • кокосова стружка – 120 г;
  • масло вершкове – 25 г;
  • шоколад – 200 г.

 

Спосіб приготування

Кисломолочний сир збиваємо з маслом, додаємо цукрову пудру та кокосову стружку. Збиваємо до отримання однорідної маси. Щоб дізнатися продовження рецепта, читайте тут.

ГОТУЄМО З НАМИ
Топові торти: Снікерс, Баунті, Рафаелло

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Рецепт смачної пасхи
Швидка пасха
Пиріг на 8 березня
Випічка до Дня святого Валентина
Торт на День святого Валентина
Тістечка до Дня святого Валентина
Піца на День святого Валентина
Солодкі ліниві вареники з сиром
Імбирна випічка: 3 рецепти приготування
Ліниві вареники з сиром
Солодкі вареники з сиром
Випічка на Старий Новий рік
Вареники з сирною начинкою
Різдвяні калачі: 3 рецепти
Випічка на Різдво 2019: 3 ідеї

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
выпечка на старый новый год, что приготовить на старый новый год, рецепты выпечки на старый новый год, отрывной пирог с яблоками, кекс с изюмом на сметане, львовский сырник, печенье с изюмом
Випічка на Старий Новий рік
что приготовить на старый новый год, меню на старый новый год, блюда на старый новый год, щедрая кутья, узвар, вареники с сюрпризом, блинчики с курицей и перцем, свинина в медово-имбирном соусе
Стіл на Старий Новий рік