Шоколадний бісквіт

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Десерты
Шоколадний бісквіт можна використовувати як основу для торта або будь-яких інших десертів
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Яйця5 шт
Цукор1 склянка
Борошно1 склянка
Розпушувач1 ч.л.
Какао2-3 ст.л.
Додати в список покупок

Шоколадний бісквіт – рецепт

  1. Яйця збити з цукром в густу світлу масу. Борошно просіяти разом з какао і розпушувачем.
  2. Всипати суміш борошна і какао до яєчної маси. Все добре вимішати до однорідного стану.
  3. Форму для пирога змастити маслом або вистелити пергаментним папером. Викласти тісто. Випікати 30 – 40 хвилин при температурі 180 С градусів. Перевірити на готовність сірником.

Перед тим як просочувати бісквіт, дайте йому вистоятися – підсохнути близько 8 – 10 годин.

ГОТУЄМО З НАМИ
Шоколадний торт Альгамбра

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Бюджетна паска на смальці
Дарницька паска на згущеному молоці
Грузинська паска
Паска, що довго не черствіє
Апельсинова паска від Михальченко Марії
Паска з нутеллою від Лізи Глинської
Бабусина паска від Лізи Глинської
Закарпатська паска від Лілії Цвіт
Сирна паска на заварному кремі від Марії Михальченко
Італійська паска панеттоне від Євгена Клопотенка
Сирна паска від Ярославського Володимира
Шоколадна паска з цукатами від Євгена Клопотенка
Домашня паска: класичний рецепт від Євгена Клопотенка
Веганська паска без глютену
Паска з цукатами


Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ
ІСПАНСЬКІ БУЛОЧКИ “ENSAIMADAS”
рецепт шарлотки с яблоками в мультиварке, рецепт приготовления шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке, состав шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке
Шарлотка з яблуками в мультиварці