Сезонні фрукти дарують можливість порадувати рідних і близьких різноманітністю кулінарних шедеврів разом з дріжджами «Духмяна Хата».
Приготування
- Щоб замісити тісто необхідно дріжджі «Духмяна Хата» розвести в теплому молоці/воді, додати яйця, сметану, сіль, цукор, потім внести масло/маргарин, добре вимішати і залишити в теплому місці на бродіння.
- Розділити тісто на 2 частини (700 г і 800 г приблизно), злегка округлити. Надати форму прямокутника і розкатати до товщини тіста 3 мм.
- Сливи розрізати навпіл та видалити кісточки. Кожну половинку надрізати уздовж до середини. Викласти тісто і сформувати бортики. Викласти начинку на нижній шар тіста, залишаючи краї 1 см. Придавлюючи, викласти сливи надрізаною частиною догори. Потім накрити верхнім шаром тіста. Краї акуратно притиснути.
- Залишити на вистоювання в теплому місці на 50 – 70 хв. потім поверхню пирога змастити яйцем і зробити надколи на поверхні.
- Випікати пироги при температурі 200оС протягом 16 хвилин. Після остигання обрізати.
Легкі на підйом дріжджі «Духмяна Хата» бажають Вам легких та смачних пирогів!