Як готувати моті: рецепт
Крок 1. Змішуємо рисове борошно з цукровою пудрою. Ділимо суміш на три частини, в одну додаємо воду, в іншу – суміш води і морквяного соку, а в третю – суміш води і шпинатового соку. Накриваємо миску з кожним видом тіста харчовою плівкою і відправляємо на 2 хвилини в мікрохвильову піч або на 10 хвилин на водяну баню. Заварюємо тісто
Готове тісто має падати з ложки грудкою
Крок 2. Попередньо замочену курагу подрібнюємо в блендері. Яблука нарізаємо кубиком, присипаємо цукром і злегка карамелізуємо. Готові яблука змішуємо з подрібненим галетним печивом
Крок 3. Робочу поверхню присипаємо крохмалем, викладаємо на неї тісто, приминаємо, щоб вийшов тонкий пласт, і розрізаємо на кілька частин. На середину кожного шматочка викладаємо начинку, загортаємо краї і формуємо кульку. Потім кульку трохи приминаємо з боків, щоб форма тістечка вийшла більш пласкою. З готового тістечка змахуємо пензликом крохмаль
Читайте також: Дієтичний кекс в чашці за 5 хвилин