Покроковий рецепт приготування вишневого просочення для бісквіта
Складові:
- Вишневий сік – 85 мл;
- Цукор – 2 ст. л. ;
- Коньяк – 4 ст. л .;
- Вода – 145 мл.
У чашці змішуємо вишневий сік, цукор, коньяк і воду до повного розчинення цукру.
Даємо настоятися і просочуємо бісквіт
Покроковий рецепт приготування ягідного просочення для бісквіта
Складові:
- Сироп з варення із чорної смородини – 0,5 склянки
- цукор – 2 ст. л.
- вода – 250 мл.
- коньяк – 2 ст. л.
Сироп з варення з’єднуємо з водою і цукром. Ставимо суміш на маленький вогонь. Доводимо до кипіння, варимо, помішуючи, до розчинення цукру.
Знімаємо з вогню. Охолоджуємо до 37 ° С. Додаємо коньяк.
Покроковий рецепт приготування полуничною просочення без алкоголю
- Ягоди полуниці – 300 г;
- Вода – 320 г;
- Цукор – 50 г;
Пропускаємо полуницю через соковижималку. Отриману масу змішуємо з цукром і водою, варимо хвилин 5 на маленькому вогні.
Проціджуємо і змішуємо з полуничним соком.
ГОТУЄМО З НАМИ
Японський бавовняний бісквіт