Магазинні солодощі: рецепти в домашніх умовах

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Десерти
Солодощі, в складі яких ви можете бути впевнені. Готуйте з нами желейки, льодяники, мармелад, зефір та нутеллу, як в магазині.
Зберегти в кулінарну книгу

Шоколадно-горіхова паста

Складові:

  • Цукрова пудра – 0,5 склянки;
  • Молоко – 150 мл;
  • Вершкове масло 200 г;
  • Горіхи волоські або фундук, мелені – 6 ст. л .;
  • Ванільний цукор – 1 ст. л .;
  • Сухе молоко – 3 ст. л .;
  • Какао – 4 ст. л.

Покроковий рецепт приготування шоколадної пасти

1. Горіхи очищаємо від темної плівки, а потім перебиваємо в кавомолці або подрібнюємо качалкою

Обов’язково очищайте волоські горіхи від плівки, інакше паста може гірчити. Щоб горіхи легко очистилися від зовнішньої плівки, залийте їх на кілька хвилин окропом

2. Змішуємо в мисці сухе молоко, цукрову пудру, какао і ванільний цукор

3. Вливаємо в суміш молоко і перемішуємо

4. Пропускаємо суміш через сито, щоб позбутися грудочок

5. Ставимо суміш на плиту і додаємо горіхи.

Продовження рецепта тут.


Зефір

Інгредієнти:

  • Цукор – 0,5 кг;
  • Яблучне пюре – 700 г;
  • Білок – 4 шт .;
  • Цитрусова цедра – 0,5 ст. л.

Простий рецепт яблучного зефіру

  1. Перед початком приготування робимо пюре зі свіжих яблук, використовуючи блендер. Викладаємо пюре в миску. Для отримання необхідної кількості пюре яблук потрібно взяти приблизно в 2 рази більше за вагою.
  2. Білки і половину цукру збиваємо окремо блендером (із занурювальним насадкою). Висипаємо в яблучне пюре решту цукру, потім акуратно викладаємо білковий крем і цитрусових цедру.
  3. Всі компоненти збиваємо на середній швидкості до утворення пишної білої піни. Вона повинна бути досить густою, щоб ложка не падала.
  4. Беремо звичайне деко, застилаємо пекарським пергаментом. Змащуємо маслом і за допомогою кулінарного шприца вичавлюємо зефірки невеликими порціями.
  5. Включаємо духовку на 160 градусів, не вище. Ставимо деко з зефіром і готуємо близько 15 хвилин.

Довше тримати не можна, інакше зефір «пересохне», а він повинен бути м’яким і ніжним.

6. Готовий десерт охолоджуємо і викладаємо на тарілку.


Фруктові льодяники

Складові:

  • Цукор – 4 ст. ложки
  • Сік будь ягоди або фрукта- 1 ст. ложка
  • Сік лимона – 1/4 ч.л. або 1-2 краплі оцту

Як приготувати фруктові льодяники

У каструлю з товстим дном без тефлонового покриття висипаємо цукор, додаємо сік і лимон. Варимо на середньому вогні хвилин 10, потім перевіряємо готовність сиропу: капаємо пару крапель сиропу в миску з холодною водою. Готовий сироп відразу застигне, якщо ні – варимо його ще. Заливаємо гарячий сироп по формам, вставляємо палички, і чекаємо повного охолодження. Можна поставити в холодильник на 10-15 хвилин.


Мармелад

Складові:

  • Вершкове масло – 3 г;
  • Цукор – 300 г;
  • Яблука – 4 шт .;
  • Сливи – 400 г

Покроковий рецепт приготування домашнього мармеладу

  1. Сливи миємо й нарізаємо половинками. Яблука промиваємо, очищаємо від шкірки і дрібно нарізаємо.
  2. Засипаємо цукром. Розміщуємо на слабкий вогонь і варимо, постійно помішуючи, до повного розварювання фруктів і загустіння маси.

Продовження рецепта тут.


Желейки

Інгредієнти:

  • Яблука – 2 шт .;
  • Желатин швидкорозчинний – 25 г;
  • Вода – 1 ст .;
  • Цукор – 1 ст. л.

Покроковий рецепт приготування желейних яблучних цукерок

  1. Желатин заливаємо водою і залишаємо, щоб трохи набряк.
  2. Яблука нарізаємо на шматочки.
  3. До яблук додаємо трохи води і готуємо з них пюре за допомогою блендера.
  4. Ставимо яблучне пюре на вогонь і підігріваємо кілька хвилин. Якщо яблука не досить солодкі, то потрібно додати цукор.
  5. Желатин повністю розчиняємо в гарячій воді.
  6. У яблучне пюре додаємо желатин.
  7. Виливаємо пюре в відповідну форму і відправляємо в холодильник до застигання.
  8. Коли пюре застигне можна вирізати фігурні цукерки або просто порізати желе на квадратики.
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Оладки від бабусі: 5 простих рецептів
5 простих способів приготування яйця-пашот
Алкоголь з сезонних фруктів: рецепти домашнього вина та сидру
Як розморозити, почистити і посмажити рибу?
Як довго потрібно заварювати крем для торта Наполеон
Як зробити домашнє вино?
Тісто для домашньої італійської пасти
Риба фугу: небезпечне задоволення
Як стерилізувати банки: 6 найкращих способів
Як засушити базилік
Як зробити фрикадельки з яловичого фаршу для супу?
Як зварити щавель?
Як зробити сироп для бісквіта?
Як приготувати сироп для кави вдома?
Чому салат Цезар?

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
яблочный кекс
Яблучний кекс
зеленый суп-пюре, рецепт приготовления зеленого супа-пюре, рецепт зеленого супа-пюре, рецепт супа-пюре из брокколи, рецепт супа-пюре из брокколи и кабачка, рецепт приготовления супа-пюре из кабачка
Зелений суп-пюре (Все буде добре)