Як приготувати пишний бісквіт
- Розігріваємо духовку до 170 ° C.
- Просіваємо борошно, розпушувач, соду та сіль. Добре перемішуємо.
- Відокремлюємо білки від жовтків.
- У міксері збиваємо цукор і масло кімнатної температури протягом 5-7 хвилин до легкої і повітряної маси.
- Додаємо ванільний цукор і білок (потроху), кожен раз перемішуючи до однорідності.
- Поступово на повільній швидкості по черзі в три прийоми додаємо сухі інгредієнти та в два прийоми —шампанське. Гарненько змішуємо до повної однорідності близько 5 хвилин.
- Викладаємо у форми тісто (заздалегідь робимо французьку сорочку).
- Випікаємо при 180 градусах 40-45 хвилин. Перевіряємо шпажкою. Обов’язково просочуємо бісквіт.
ГОТУЄМО З НАМИ
Шоколадний бісквіт