Цибулевий пиріг з плавленим сиром

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Другі страви
Смачний і ситний пиріг завжди можна приготувати, навіть якщо в холодильнику майже порожньо! Цибулевий пиріг - це ідеальна страва для несподіваних гостей або вечері в великому колі сім'ї
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Для тіста:
Борошно250 г
Масло вершкове125 г
Сметана3 ст.л.
Сода0.50 ч.л.
Сільза смаком
Для начинки:
Цибуля2 шт
Олія3 ст.л.
Яйця3 шт
Плавлений сир2 шт
Базилікдля декору
Додати в список покупок

ГОТУЄМО З НАМИ
Пиріг з молодою капустою

Як приготувати цибулевий пиріг

Перед приготуванням кладемо плавлені сирки в морозилку на 20 хвилин, щоб їх було зручніше натирати

  1. Для тіста змішуємо просіяне борошно з вершковим маслом і перетираємо в крихту. Додаємо сметану, соду і сіль. Замішуємо тісто, загортаємо його в харчову плівку і ставимо на 30 хвилин в холодильник.
  2. Цибулю нарізаємо півкільцями і обсмажуємо на розігрітій олії до золотистого кольору. Чекаємо, доки охолоне.
  3. Натираємо сир на дрібній тертці. Яйця збиваємо, змішуємо з цибулею і тертим сиром. За бажанням додаємо рубану зелень.
  4. Дістаємо тісто з холодильника і розгортаємо його за розміром форми. Форму для випічки змащуємо маслом. Викладаємо дно і бортики форми тістом. Всередину кладемо начинку і закриваємо її тістом з бортиків. Випікаємо пиріг в розігрітій до 180 градусів духовці 40-45 хвилин.

Готовому пирогу даємо охолонути і виймаємо з форми. При подачі прикрашаємо гілочками базиліка.

ГОТУЄМО З НАМИ
Запечений цибулевий суп (фоторецепт)

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Картопля по-селянськи: простий рецепт
Спаржа з рисом
Курячий мус з кабачками (Все буде добре, відеорецепт)
Соте із кабачків (Все буде добре, відеорецепт)
Бурані із курки зі спаржевою квасолею (фоторецепт)
Запіканка із кабачків з сиром (Все буде добре, відеорецепт)
Галушки з бринзи
Гречаники з м’ясом
Вареники з вишнею
Кабачковий торт
Кролик у вершках від Тетяни Литвинової (фоторецепт)
Оригінальні човники з кабачків з бринзою
Святкова курка, запечена на мангалі
Молодий зелений горошок, обсмажений з цибулею
Котлети з кабачків
Новини партнерів
ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
кабачки в кетчупе чили на зиму
Кабачки в кетчупі чилі на зиму
рецепт икры из кабачков, рецепт приготовления кабачковой икры, как приготовить кабачковую икру рецепт, состав кабачковой икры, как приготовить кабачковую икру
Кабачкова ікра як у магазині