Різотто з морепродуктами

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Другі стравиЗдорове харчуванняІталійська кухня8 березня
Смачнішої і кориснішої страви, ніж різотто з морепродуктами, годі й шукати. Покроковий рецепт різотто з морепродуктами
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Рис70 г
Коктейль з морепродуктів140 г
Оливкова олія3 ст.л.
Рибний бульйон200 мл
Цибуля0.50 шт
Мелена зелень дрібка
Часник1 зубчик
Білий перець дрібка
Сіль дрібка
Каєнський перець дрібка
Додати в список покупок

Як приготувати різотто з морепродуктами — покроковий рецепт

  1. У розігріту пательню наливаємо 2 ст. л. оливкової олії й обсмажуємо нарізану дрібними кубиками цибулю 1 хвилину.
  2. Часник розчавлюємо ножем і додаємо до цибулі. Всипаємо сухий рис і чекаємо, поки він не почне змінювати свій колір на більш темний.
  3. Додаємо до рису половину гарячого бульйону.
  4. Варимо все на повільному вогні, час від часу помішуючи. Коли рідина випарується, додаємо другу його частину. Морепродукти вкладаємо хвилин за 5-7 до кінця приготування.

Подача та сервірування різотто

Готовий рис знімаємо з плити, додаємо приправи, сіль, накриваємо кришкою і даємо йому настоятися близько 5 хвилин.

Читайте також:

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Азу по-домашньому
Фрикадельки з індички від Ектора Хіменеса-Браво
Картопля в мікрохвильовці
Паста з креветками
Картопля фрі
Тушкована картопля з м’ясом
Оладки з кабачків з сиром
7 способів приготувати скумбрію
Лисички, смажені в сметані
Смажені опеньки зі сметаною
Свинячі биточки в соусі з лисичок
Скумбрія в гірчично-соєвому соусі
Тушкована картопля з грибами
Риба з овочами у духовій печі
Як приготувати лазанью з фаршем?

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
крабовый салат с овощами
Простий овочевий салат з крабовими паличками
салат греческий
Салат Грецький