Різотто з морепродуктами


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 1 разів


Переглянути відгуки

Смачнішої і кориснішої страви, ніж різотто з морепродуктами, годі й шукати. Покроковий рецепт різотто з морепродуктами

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Рис70г
Коктейль з морепродуктів140г
Оливкова олія3ст.л.
Рибний бульйон200мл
Цибуля0.50шт
Мелена зеленьдрібка
Часник1зубчик
Білий перецьдрібка
Сільдрібка
Каєнський перецьдрібка

Як приготувати різотто з морепродуктами — покроковий рецепт

  1. У розігріту пательню наливаємо 2 ст. л. оливкової олії й обсмажуємо нарізану дрібними кубиками цибулю 1 хвилину.
  2. Часник розчавлюємо ножем і додаємо до цибулі. Всипаємо сухий рис і чекаємо, поки він не почне змінювати свій колір на більш темний.
  3. Додаємо до рису половину гарячого бульйону.
  4. Варимо все на повільному вогні, час від часу помішуючи. Коли рідина випарується, додаємо другу його частину. Морепродукти вкладаємо хвилин за 5-7 до кінця приготування.

Подача та сервірування різотто

Готовий рис знімаємо з плити, додаємо приправи, сіль, накриваємо кришкою і даємо йому настоятися близько 5 хвилин.

Читайте також:



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Пісний торт
Імбирний чай (фоторецепт)
Печені яблука в мультиварці
Каша в мультиварці
Желатинова мастика: рецепт
Зелений чай з корицею, м’ятою і лаймом
Сирні сочники
Яблучний штрудель (фоторецепт)
Печиво кантуччі з мигдалем
Зефір від Лізи Глинської
Ліниві вареники з сиром (фоторецепт)
Як приготувати домашнє згущене молоко (фоторецепт)
Французький суп із зеленим горошком
Бурані з курки з спаржевої квасолею (фоторецепт)


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити