Як приготувати різотто з морепродуктами — покроковий рецепт
- У розігріту пательню наливаємо 2 ст. л. оливкової олії й обсмажуємо нарізану дрібними кубиками цибулю 1 хвилину.
- Часник розчавлюємо ножем і додаємо до цибулі. Всипаємо сухий рис і чекаємо, поки він не почне змінювати свій колір на більш темний.
- Додаємо до рису половину гарячого бульйону.
- Варимо все на повільному вогні, час від часу помішуючи. Коли рідина випарується, додаємо другу його частину. Морепродукти вкладаємо хвилин за 5-7 до кінця приготування.
Подача та сервірування різотто
Готовий рис знімаємо з плити, додаємо приправи, сіль, накриваємо кришкою і даємо йому настоятися близько 5 хвилин.
Читайте також: