Як приготувати лазанью з грибами і сиром
- Цукіні та перець нарізаємо невеликими кубиками.
- Цибулю, часник і гриби подрібнюємо.
- У сковороді розігріваємо оливкову олію, кладемо цибулю, часник, гриби, цукіні, перець і тушкуємо протягом 10 хвилин.
- Сир нарізаємо кубиками і змішуємо з томатним соком, сметаною, сіллю, перцем і мускатним горіхом.
- Змащуємо маслом прямокутну форму для випічки, викладаємо в неї шарами тісто, овочі з грибами і зверху викладаємо сир зі сметаною.
- Запікаємо при температурі 200 ° С до готовності.
- Коли лазанья буде практично готова, посипаємо її чебрецем і доводимо до готовності.
ГОТУЄМО З НАМИ
Лазанья болоньєзе від Вінченцо Барба (Все буде смачно!)