Рецепт приготування пасти
- Спагеті варимо 7-10 хвилин в киплячій підсоленій воді та відкидаємо на друшляк.
- У сковороді розігріваємо оливкову олію, кладемо часник і злегка підрум’янюємо.
- Шинку дрібно нарізаємо, додаємо до часнику і обсмажуємо 5 хвилин.
ГОТУЄМО З НАМИ
Паста Карбонара - Сир пармезан натираємо на дрібній тертці, жовтки збиваємо з вершками і солимо.
- Спагеті перекладаємо в сотейник з часником і шинкою.
- Додаємо збиті жовтки і тертий сир, перемішуємо. Тримаємо на вогні 3 хвилини.
Посипаємо пасту карбонара меленим перцем, прикрашаємо зеленню і подаємо!