Лобіо з квасолі (Все буде добре, відеорецепт)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
ВегетаріанствоГрузинська кухняВеликий піст
Лобіо з червоної квасолі з сюрпризом від кухаря міжнародного рівня Ектора Хіменес-Браво
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Сельдерей, стебли1 шт
Сельдерей, корень60 г
Морковь1 шт
Лук репчатый1 шт
Фасоль красная, отваренная1.50 стакан
Чернослив100 г
Винный уксус0.50 стакан
Грецкие орехи0.50 стакан
Чеснок3 зубчик
Паста из тамаринда1 ст.л.
Оливковое масло7 ст.л.
Перец чили по вкусу
Кориандр, зерна по вкусу
Фенугрек по вкусу
Зелень (кинза, лук) по вкусу
Додати в список покупок

Приготування лобіо

Селеру (стебла та корінь), моркву та ріпчасту цибулю нарізаємо кубиком. На сухій сковороді підсушуємо зерна коріандру і фенугрек (порошок). Додаємо до спецій трохи оливкої олії (2 ст.л.) й кладемо овочі. Обсмажуємо до золотистого кольору та додаємо квасолю.

Заливаємо все водою, трохи її випаровуємо і доливаємо ще. Додаємо 2 подрібнених зубчики часнику та дрібно нарізаний гострий перець. Тушкуємо до готовності овочів.

Ложкою трохи розминаємо квасолю, а частину квасолі з овочами перетираємо в ступці до консистенції пюре. Кладемо пюре в лобіо.

Приготування горіхової пасти

Чорнослив заливаємо винним оцтом і тушкуємо, поки рідина повністю не випарується. Горіхи перебиваємо в блендері разом зі спеціями (чилі, коріандр і фенугрек), чорносливом, пастою з тамаринду (можна замінити лимонним соком) і часником. Поступово додаємо оливкову олію.

У готове лобіо додаємо горіхову пасту, перемішуємо і посипаємо зеленню кінзи.

Читайте також: Великий піст 2018 – меню на кожен день

Тонкощі приготування лобіо від Ектора

  1. Перед приготуванням квасолю потрібно замочити та залишити на ніч. Якщо ви забули це зробити, можна залити квасолю теплою водою, накрити кришкою й залишити на 15 хвилин. Ефект буде такий же, як і при замочуванні квасолі на ніч.
  2. Щоб після вживання квасоля не викликала неприємних відчуттів в животі, потрібно проварити її 40 хвилин, потім злити воду, добре промити, залити водою і відварити до готовності.

Як приготувати лобіо з квасолі — відеорецепт

Читайте также: Тыквенный суп с фасолью (Все буде добре) (видеорецепт)

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Пісні другі страви
Млинці з м’ясом
Страви з овочевої суміші
Заморожені овочі в духовці
Рагу із заморожених овочів
Вареники з картоплею
Щедра кутя
Вареники
Різдвяна кутя
Кутя (фоторецепт)
Кутя із пшениці
Кутя із рису з маком
М’ясна тарілка: рецепти домашньої буженини, м’ясного рулету і балику
Курячий рулет (Все буде добре) (відеорецепт)
Печеня із курки в горщиках (фоторецепт)

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
выпечка на старый новый год, что приготовить на старый новый год, рецепты выпечки на старый новый год, отрывной пирог с яблоками, кекс с изюмом на сметане, львовский сырник, печенье с изюмом
Випічка на Старий Новий рік
что приготовить на старый новый год, меню на старый новый год, блюда на старый новый год, щедрая кутья, узвар, вареники с сюрпризом, блинчики с курицей и перцем, свинина в медово-имбирном соусе
Стіл на Старий Новий рік