Як приготувати сьомгу на грилі
1. Філе сьомги солимо і перчимо (з обох сторін)
2. Викладаємо на рибу половинки зубчиків часнику
Читайте також: Скумбрія в ароматних травах, запечена на грилі (фоторецепт)
3. Посипаємо рибу листочками розмарину і чебрецю
4. Додаємо трохи оливкової олії та змащуємо маслом рибу, щоб маринад рівномірно її просочив
5. Залишаємо рибу на 15 хвилин
6. Обсмажуємо сьомгу з двох сторін на грилі до рум’яної скоринки
Читайте також: Лосось, запечений на мангалі (фоторецепт)
7. Лимон ріжемо, загортаємо в шматочок марлі і вичавлюємо сік
8. Додаємо мед
9. Подрібнюємо розмарин і чебрець
10. Додаємо трави в соус і добре перемішуємо
Готову сьомгу поливаємо соусом — сьомга-гриль в кисло-солодкому соусі готова!
Читайте також:
Рибний шашлик в імбирному маринаді
Дякуємо за рецепт шеф-поварау Ігорю Шмалю