Молодий зелений горошок, обсмажений з цибулею

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Другі стравиВегетаріанство
Смажений зелений горошок з луком і часником - простий, смачний і вітамінний гарнір, який можна подати до м'яса, риби або відварного молодої картоплі
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Зелений горошок300 г
Цибуля1 шт
Часник1 зубчик
Бульйон (овочевий чи м'ясний)1 склянка
Перець чорний за смаком
Масло вершкове за смаком
Олія за смаком
Сіль за смаком
Додати в список покупок

Як приготувати молодий зелений горошок

  1. Цибулю дрібно нарізаємо і обсмажуємо на суміші рослинного і вершкового масел до прозорості.
  2. Додаємо подрібнений часник і молодий зелений горошок.
  3. Смажимо ще пару хвилин, вливаємо бульйон, додаємо сіль і перець.
  4. Зменшуємо вогонь і тушкуємо горошок ще 20 хвилин.

 

Подаємо молодий зелений горошок з луком як гарнір до м’яса, риби або картоплі.

ГОТУЄМО З НАМИ
Маринований горошок

 

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Паста з соусом песто від Ектора Хіменеса-Браво
Азу по-домашньому
Фрикадельки з індички від Ектора Хіменеса-Браво
Картопля в мікрохвильовці
Паста з креветками
Картопля фрі
Тушкована картопля з м’ясом
Оладки з кабачків з сиром
7 способів приготувати скумбрію
Лисички, смажені в сметані
Смажені опеньки зі сметаною
Свинячі биточки в соусі з лисичок
Скумбрія в гірчично-соєвому соусі
Тушкована картопля з грибами
Риба з овочами у духовій печі

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
моченые яблоки, моченые яблоки в банке рецепт, как приготовить моченые яблоки на зиму, маринованные яблоки рецепты, рецепт приготовления моченых яблок на зиму
Мочені яблука в банці: рецепти приготування
Домашній сидр: кращі рецепти