Курячий мус з кабачками (Все буде добре, відеорецепт)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Другі страви
Вишукана та недорога страва, яка здатна нагодувати всю сім'ю від експерта шоу «Все буде добре» Сергія Калініна
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Яєчні білки2 шт
Сметана 20%200 мл
Куряче філе500 г
Кабачки300 г
Сіль за смаком
Зелень2 гілочки
Чорний перець за смаком
Мускатний горіх за смаком
Каррі за смаком
Додати в список покупок

ГОТУЄМО З НАМИ
Соте із кабачків (Все буде добре, відеорецепт)

Як приготувати курячий мус з кабачками

Приготування курячого мусу

1. Кабачок очищуємо та нарізаємо вздовж тонкими смужками.

2. Нагріваємо духовку до 180 ° С.

3. Куряче філе промиваємо і даємо стекти воді.

4. Нарізаємо куряче філе шматочками і подрібнюємо блендером в пюре.

5. До курячого фаршу додаємо яєчні білки, дрібку мускатного горіха, 2/3 чайної ложечки солі і за смаком чорний мелений перець.

6. Додаємо сметану і всю суміш збиваємо в блендері до однорідного стану.

7. Скибочки кабачків викладаємо на харчовій плівці.

8. По краю викладаємо курячу масу, за допомогою плівки один раз підвертаємо, додаємо ще мус і загортаємо кабачки в рулет.

9. Сколюємо рулет зубочистками і викладаємо на решітку.

10. Розміщуємо решітку з рулету в духовку.

11. На деко наливаємо окріп і ставимо на нижнє відділення духовки — так ми створимо в духовці ефект пару.

12. Запікаємо близько 40-45 хвилин, перевіряючи, щоб вода в ємності не кипіла.

13. Після випікання даємо мусу трохи охолонути, а потім нарізаємо.

Приготування вершково-часникового соусу

1. Одну цибулину і два зубчики часнику дрібно нарізаємо.

2. Підсмажуємо на вершковому маслі 2-3 хвилини.

3. Додаємо дві столові ложки води.

4. Доводимо воду до кипіння.

5. Додаємо столову ложку сметани і даємо покипіти 1-2 хвилини.

6. Знімаємо з вогню. Даємо трохи охолонути і додаємо 80 г вершкового масла.

7. Перемішуємо так, щоб вийшла однорідна гладка маса без грудочок.

Подаємо курячий мус з соусом!

ГОТУЄМО З НАМИ
Бурані із курки зі спаржевою квасолею (фоторецепт)

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Як приготувати тунець: 3 способи
Картопля з грибами
Як приготувати лазанью з рибою та шпинатом
Картопля в горщиках
Смажена картопля
Ніжні карасі в сметані з грибами (фоторецепт)
Курячі грудки, фаршировані абрикосами (фоторецепт)
Курка в абрикосах (відеорецепт)
Тушкована картопля з м’ясом
Паста Болоньєзе з болгарським перцем
Рецепт плову з яловичиною
Картопля по-селянськи в мультиварці
Картопля в духовці з сиром
Паста карбонара з грибами
Солянка з капусти

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму