Риба, тушкована з яблуками


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 1 разів


Переглянути відгуки

Дізнайтеся, як приготувати тушковану рибу з яблуками і цибулею!

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Камбала600г
Сметана1склянка
Ріпчаста цибуля1шт
Яблука5шт
Перецьза смаком
Сільза смаком

Як приготувати рибу, тушковану з яблуками

1. Рибу нарізаємо шматками, а очищені від шкірки і серцевини яблука – часточками.

2. Цибулю шаткуємо.

3. Рибу, цибулю та яблука викладаємо шарами на деко, змащене жиром, заливаємо невеликою кількістю рибного бульйону або води і тушкуємо до розм’якшення кісток риби.

4. Перекладаємо рибу на тарілку, а яблука і цибулю протираємо, додаємо сіль, перець, сметану і доводимо до кипіння.

При подачі на стіл рибу поливаємо отриманим соусом.

Читайте також: Запечена риба в фользі



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Солодка ковбаска з горіхами
Овочевий рататуй – рецепт
Пісна лазанья
Буріто з телятиною
Ряжанка: рецепт
Брауні (фоторецепт)
Яйця по-кубинськи
Салат Цезар з тунцем
Лобіо з квасолі (Все буде добре, відеорецепт)
Паелья з сиром тофу
Пісні голубці з рибою (фоторецепт)
Яблука, квашені в капусті (Все буде добре, відеорецепт)
Пісний борщ
Запіканка з сиром


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити