Як смажити зефір на багатті

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Пікнік
На перший погляд, щоб посмажити зефір, особливо старатися не треба. Але, щоб посмажити зефір на багатті смачно і при цьому нічого не зіпсувати, потрібно все ж знати пару секретів. Читайте, як правілько смажити зефір на багатті, щоб пікнік вийшов незабутнім!
Зберегти в кулінарну книгу

Готуємо з нами: Маршмеллоу від Лізи Глинської

Як обрати зефір для смаження

В американських фільмах підлітки часто збираються навколо багаття і смажать зефір. Він набуває апетитної рум’яної скоринки та злегка розплавляється всередині, стаючи приємно тягучим. Але якщо ви спробуєте підсмажити зефір самостійно, то у вас, швидше за все, це не вийде – він розпливеться по шампуру та впаде в багаття.

Все тому, що брати для смаження потрібно не звичний зефір, а маршмеллоу — аналог нашої пастили. Маршмеллоу більш тягучий і гумовий, адже технологія приготування у нього інша. Такий зефір можна їсти і без обсмажування, однак на багатті він набуває приємний карамельний присмак і скоринку з м’яким вмістом всередині.

Смажений маршмеллоу стане чудовим десертом на будь-якому пікніку – щоб приготувати його смачно, досить знати лише кілька секретів:

Готуємо з нами: Меню для пікника: 12 смачних ідей

Як правильно смажити зефір на багатті

  1. Для обсмажування візьміть шампури або тонкі довгі металеві прути
  2. Перед тим, як насадити маршмеллоу на шампур, нагрійте його кінчик над полум’ям – так він як по маслу увійде в зефір
  3. Смажте маршмеллоу не в полум’ї, а над ним, щоб не спалити десерт
  4. Як тільки зефір збільшитися в в об’ємі та набуде золотистої скоринки, відразу знімайте його з вогню
  5. Їжте зефір одразу ж, інакше він може стекти по шампуру

 

Готуємо з нами: Шашлик по-гуцульськи без шампурів

 

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Кекси, мафіни, капкейки — у чому різниця?
Все про бісквіт: секрети приготування та оригінальні рецепти
10 хитрощів від шеф-кухарів
Як приготувати зефір: 3 рецепти
Що приготувати з кисломолочного сиру: 5 смачних варіацій
Як заготовити гриби на зиму: 4 популярних способи
Осінні рецепти: 5 незабутніх страв
Горіховий Спас 2018: що потрібно і не можна робити, щоб рік був хорошим
Латте і капучино: 5 відмінностей
Скільки випікати бісквіт в духовці?
5 неочевидних способів приготування риби, про які ви можете не знати
Як приготувати справжню шаурму вдома
5 секретів ідеальної консервації від наших мам і бабусь
Як заморозити шпинат? 3 простих способи
Як готувати стручкову квасолю: 7 порад

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт глинтвейна от простуды, рецепт приготовления глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды, состав глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды
Глінтвейн від застуди — рецепт
рецепт гаспачо с авокадо, рецепт приготовления гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо, состав гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо
Гаспачо з авокадо