Класичний оцтовий маринад для свинини

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Другі стравиПікнік
Простий маринад для шашлику з свинини на 2 кг м'яса
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Цибуля3-4 шт
Оцет 9%100 мл
Сільза смаком
Сухі спеціїза смаком
Додати в список покупок

Як приготувати маринад для шашлику з оцтом

1. Наріжте м’ясо шматочками приблизно 5х5 см, очищену цибулю – кільцями 0,5 см.

2. Перемішайте руками свинину з цибулею, сіллю та спеціями.

3. Оцет розведіть водою і влийте в м’ясо. Перемішайте – м’ясо повинно бути покрито маринадом повністю. Залиште мінімум на 2-3 години або на всю ніч.

Читайте також: 

 

 

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Вишневий соус (фото)
Соус із червоних порічок
Середзерноморський соус (фото)
Домашній кетчуп із томатної пасти
Як приготувати соус для салату Цезар?
Грецький соус Цацики
Домашній кетчуп з аличою (фоторецепт)
Томатний маринад для телятини з хріном
Соус песто
Сальса — рецепт соусу
Соус Цезар (фоторецепт)
Маринад з ківі для телятини
Гірчичний експрес-маринад для свинини
Маринад для свинини з коньяком від Ігоря Місевича
5 заправок для салату на пікнік
Новини партнерів
ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
кабачки в кетчупе чили на зиму
Кабачки в кетчупі чилі на зиму
рецепт икры из кабачков, рецепт приготовления кабачковой икры, как приготовить кабачковую икру рецепт, состав кабачковой икры, как приготовить кабачковую икру
Кабачкова ікра як у магазині