Класичний оцтовий маринад для свинини

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Другі стравиПікнік
Простий маринад для шашлику з свинини на 2 кг м'яса
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Цибуля3-4 шт
Оцет 9%100 мл
Сіль за смаком
Сухі спеції за смаком
Додати в список покупок

Як приготувати маринад для шашлику з оцтом

1. Наріжте м’ясо шматочками приблизно 5х5 см, очищену цибулю – кільцями 0,5 см.

2. Перемішайте руками свинину з цибулею, сіллю та спеціями.

3. Оцет розведіть водою і влийте в м’ясо. Перемішайте – м’ясо повинно бути покрито маринадом повністю. Залиште мінімум на 2-3 години або на всю ніч.

Читайте також: 

 

 

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Аджика (фоторецепт)
Домашній кетчуп з томатної пасти
Сацебелі по-імеретинськи (фоторецепт)
Соуси зі слив на зиму: ТОП-5 рецептів
Рецепт кетчупу: ідеї на будь-який смак
Сацебелі
Сливовий соус з розмарином
Пікантний соус із зелених помідорів
Ткемалі — рецепт сливового соусу
Соус Софріто (фото рецепт)
Абрикосовий тартар (Все буде добре) (відео)
Соус гуакамоле (фоторецепт)
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
М’ятний соус до м’яса
Сирний суп з плавленим сиром – рецепт покроковий

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
Цукерки з яблук: рецепти приготування в домашніх умовах
что приготовить из яблок
Що приготувати з яблук: проста та смачна випічка