Соус ванильный


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів


нескладний рецепт
Переглянути відгуки

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Густые сливки100г
Молоко100мл
Сахар2ст.л.
Ваниль (в стручке)0.50шт
Яйца (желток)3шт

Желтки растираем с сахаром.

Молоко, сливки и мякоть ванили соединяем, доводим до кипения, снимаем с огня и процеживаем.

Непрерывно взбивая массу миксером, тонкой струйкой вводим в нее желтки.

Помещаем смесь на водяную баню и прогреваем до легкого загустения соуса.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу

Рекомендуємо
Соус Теріякі – рецепт приготування
Домашній майонез від Ектора Хіменес-Браво
Соус Бер Блан — покроковий рецепт
Сальса — рецепт соусу
Класичний соус бешамель
Медова заправка (фоторецепт)
Горіховий соус (фоторецепт)
Кисло-солодкий китайський соус для м’яса
Соус песто
Правильний маринад для курки
Кисло-солодкий соус на основі чорносливу
Турецький соус з часнику й фундука
Соус зі щавлю
Аджика з волоськими горіхами (фоторецепт)


Новини партнерів

ВГОРУ


Додавання в кулінарну книгу

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити