Як приготувати суп Песто
- Готуємо соус Песто. За допомогою кухонного комбайна змішуємо до однорідної маси базилік (кілька листочків залишаємо для декору), горішки (трохи залишаємо для декору), часник, сир і олію. Виливаємо отриману суміш в каструлю і готуємо 5 хвилин на повільному вогні.
- Готуємо суп. Доводимо до кипіння овочевий і курячий бульйони. Додаємо вермішель, зменшуємо вогонь і варимо протягом 10 хвилин.
Під час варіння супу після додавання кожного продукту, бульйон потрібно довести до кипіння
- Згодом вливаємо в суп соус, додаємо сіль і перець.
- Готовий суп розливаємо по тарілках. Кладемо в кожну тарілку цілі кедрові горішки та дрібно нарізані листя базиліку. Подаємо.
Якщо під час варіння потрібно долити воду в суп, краще доливати тільки гарячу