Трюфельні цукерки
- Волоські горіхи – 500 г
- Шоколадні фініки – 300 г
- Банан – 1 шт.
- Обсмажений кероб – 150 г + 25 г
- Густий неароматний мед – 3 ст. л.
Горіхи подрібнюємо в борошно, змішуємо з 150 г керобу. Банан і фініки подрібнюємо в однорідну пасту в блендері, додаємо мед і ретельно перемішуємо з горіховим борошном і керобом. З готової трюфельної маси скачуємо невеликі кульки та обвалюємо у керобі (25 г). Готові цукерки прибираємо на пару годин в холодильник.
Цукерки з сухофруктів
- Фініки 100 г
- Курага 100 г
- Чорнослив 100 г
- Мигдаль 100 г
Видаляємо кісточки з фініків. Замочуємо сухофрукти в окропі на пару хвилин. Подрібнюємо горіхи і сухофрукти в блендері або м’ясорубці. Змішуємо з соком і медом. Продовження рецепта читайте тут.
Домашні апельсинові цукерки
- Арахіс смажений 150 г
- Шоколад чорний 100 г
- Печиво 50 г
- Апельсин 0.50 шт
Апельсин очищаємо від шкірки, перебиваємо в блендері та пропускаємо через сито. Горіхи перемелюємо в блендері або кавомолці разом з печивом. Апельсиновий сік з’єднуємо з борошном з печива та горіхів. Щоб дізнатися рецепт повністю, читайте тут.
Ромові цукерки
- Ромові цукерки
- Шоколад чорний 350 г
- Шоколад білий 350 г
- Ром 80 мл
Окремо подрібнюємо чорний і білий шоколад. Наливаємо вершки в 2 каструльки (по 100 мл у кожну), розігріваємо і розтоплюємо обидва сорти шоколаду, не доводячи до кипіння. Продовження рецепти читайте за посиланням.
Чорнослив в шоколаді
- Чорнослив 250 г
- Горіхи (мигдаль, арахіс, фундук, волоські) 150 г
- Шоколад (темний, молочний) 200 г
Замочуємо чорнослив: наливаємо в каструлю воду і доводимо її до кипіння. Поки вона закипає, чорнослив промиваємо та викладаємо в глибоку тарілку. Обшпарюємо його окропом і даємо настоятися 10 хвилин. З распаренного чорносливу виймаємо кісточки, а потім промиваємо його повторно проточною водою. Читайте тут, щоб дізнатися рецепт чорносливу в шоколаді повністю.