Покроковий рецепт приготування давленої печеної картоплі по-португальськи
ГОТУЄМО З НАМИ
Картопля від Ектора Хіменеса-Браво і Євгена Сморигіна (Все буде смачно)
- Доведіть молоду нечищену картоплю до кипіння, злийте воду, залийте свіжою та відваріть до готовності.
- Приготуйте часникову заправку: підсмажте на вершковому маслі пропущений через прес часник та подрібнену петрушку. Посоліть, поперчіть та перемішайте.
- Приготуйте гірчичну заправку: змішайте діжонську гірчицю, сіль, чорний мелений перець та олію, збийте до однорідності.
- Викладіть відварену картоплю у форму з пергаментом. Притисніть товкачиком, аби вийшли палянички завтовшки 1,5 см. Половину картоплі полийте часниковою заправкою, іншу частину – гірчичною.
- Запечіть картоплю у духовці, розігрітій до 200°С, впродовж 15 хв.
- Після цього картоплю з гірчичною заправкою посипте тертим пармезаном і поставте запікатися ще на 5 хв.
- Приготуйте соус з авокадо: з‘єднайте м’якоть авокадо, часник, лимонний сік, сіль, чорний мелений перець та олію, перебийте до однорідності. Викладіть соус з авокадо на картоплю з часниковою заправкою. Прикрасьте страву подрібненою петрушкою.
Дивіться онлайн 10 страв зі свіжий овочів. Частина 1
Дивіться відеорецепт приготування морквяно-горіхового сиру від від Все буде смачно