Покроковий рецепт приготування фаршированих перців «Кігті дракона»
- Приготуйте соус «барбекю»: подрібніть цибулю, часник та перець чилі, обсмажте на олії впродовж 5 хв. Покладіть у ступку листочки чебрецю, лавровий лист, гвоздику, сіль, чорний мелений перець, кмин, насіння кропу, копчену паприку, цедру апельсина, подрібнені кінзу та розмарин. Перетріть і додайте в сковорідку до овочів.
- Також додайте цукор, сік апельсина і лимона, воду, гірчицю, томатну пасту, яблучний оцет та яблучний сік. Перемішайте, доведіть до кипіння і тушкуйте 10 хв.
- Приготуйте глазур: змішайте коричневий цукор і воду, проваріть на слабкому вогні до розчинення цукру. Додайте до карамелі олію та соус «барбекю», перемішайте.
- Приготуйте начинку: з‘єднайте яловичий фарш з подрібненою цибулею і часником, посоліть, поперчіть, перемішайте. Розріжте перці навпіл, відріжте плодоніжку і дістаньте насіння.
- Нафаршируйте половинки перцю фаршем і обмотайте смужками бекону. Викладіть перець на решітку-гриль, запікайте 15 хв., періодично перевертаючи.
- Потім змастіть перці глазур’ю і залиште запікатися ще на 3 хв. Подавайте готові перці з соусом «барбекю».
Дивіться онлайн 10 страв для пікніка. Серія 2
Дивіться відеорецепт приготування марокканських батбутів з трьома начинками від Все буде смачно