Фаршировані перці «Кігті дракона». 10 страв для пікніка. 5 місце

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
ПікнікПікнік
Фаршировані перці «Кігті дракона» - вишукана, багатогранна страва, смак якої відкривається поступово і не залишить байдужим нікого. Завдяки соковитому поєднанню овочів, м'яса, соусу барбекю та свіжої зелені, ця страва буде коронною на вашому столі
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Фарш яловичий500 г
Бекон400 г
Перець зелений слабогострий6 шт.
Цибуля1 шт.
Часник1 зубчик
Сіль5 г
Чорний мелений перець3 г
Для соуса
Лимон1 шт.
Апельсин1 шт.
Цибуля1 шт.
Часник5 зубчиків
Перець чилі1 шт.
Кінза2 гілочки
Розмарин2 гілочки
Чебрець5 гілочок
Лавровий лист5 шт.
Гвоздика3 шт.
Цукор100 г
Сіль5 г
Чорний мелений перець3 г
Кмин2 г
Насіння кропу3 г
Копчена паприка15 г
Томатна паста100 г
Гірчиця (діжонська)7 г
Олія40 мл
Яблучний оцет100 мл
Яблучний сік100 мл
Вода150 мл
Для карамельної глазурі:
Коричневий цукор75 г
Вода40 мл
Олія125 мл
Соус75 г
Додати в список покупок

Покроковий рецепт приготування фаршированих перців «Кігті дракона»

  1. Приготуйте соус «барбекю»: подрібніть цибулю, часник та перець чилі, обсмажте на олії впродовж 5 хв. Покладіть у ступку листочки чебрецю, лавровий лист, гвоздику, сіль, чорний мелений перець, кмин, насіння кропу, копчену паприку, цедру апельсина, подрібнені кінзу та розмарин. Перетріть і додайте в сковорідку до овочів.
  2. Також додайте цукор, сік апельсина і лимона, воду, гірчицю, томатну пасту, яблучний оцет та яблучний сік. Перемішайте, доведіть до кипіння і тушкуйте 10 хв.
  3.  Приготуйте глазур: змішайте коричневий цукор і воду, проваріть на слабкому вогні до розчинення цукру. Додайте до карамелі олію та соус «барбекю», перемішайте.
  4.  Приготуйте начинку: з‘єднайте яловичий фарш з подрібненою цибулею і часником, посоліть, поперчіть, перемішайте. Розріжте перці навпіл, відріжте плодоніжку і дістаньте насіння.
  5. Нафаршируйте половинки перцю фаршем і обмотайте смужками бекону. Викладіть перець на решітку-гриль, запікайте 15 хв., періодично перевертаючи.
  6. Потім змастіть перці глазур’ю і залиште запікатися ще на 3 хв. Подавайте готові перці з соусом «барбекю».

Дивіться онлайн 10 страв для пікніка. Серія 2

Дивіться відеорецепт приготування марокканських батбутів з трьома начинками від Все буде смачно

Фаршировані перці «Кігті дракона»: відеорецепт

Video: Фаршировані перці «Кігті дракона» - рецепт приготування від Все Буде Смачно (відео)

Як приготувати фаршировані перці «Кігті дракона» - покроковий рецепт від Все Буде смачно. Покроковий відео рецепт фаршированих перців «Кігті дракона»
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Бріош (Все буде смачно)
Такос и бурітос. 10 страв вуличної їжі. 1 місце
Сушіріто. 10 страв вуличної їжі. 2 місце
Корн дог. 10 страв вуличної їжі. 3 місце
Квебекський поутін. 10 страв вуличної їжі. 4 місце
Піца-круасан. 10 страв вуличної їжі. 5 місце
Сандвіч Сабвей. 10 страв вуличної їжі. 6 місце
Пончики Донатс. 10 страв вуличної їжі. 7 місце
Запечена картопля з трьома видами начинки. 10 страв вуличної їжі. 8 місце
Корн бел. 10 страв вуличної їжі. 9 місце
Чуррос. 10 страв вуличної їжі. 10 місце
Пляцок Ягідна фантазія. 10 страв із ягід. 1 місце
Кулеб’яка з журавлиною та креветками. 10 страв із ягід. 2 місце
Меренговий рулет з малиною. 10 страв з ягід. 3 місце
Запечена курка з ожиною в малиновому маринаді. 10 страв із ягід. 4 місце

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
яблочный пирог в мультиварке
Яблучний пиріг у мультиварці-скороварці
как приготовить тыквенный пирог
Гарбузовий пиріг від Яни Станішевської (фоторецепт)