Покроковий рецепт приготування пряних консервованих вишень та маринованих порічок з часником
ГОТУЄМО З НАМИ
Покроковий рецепт торта «П’яна вишня»
- Щоб приготувати пряні консервовані вишні – розкладіть вишні порівну у дві євробанки, не доходячи до верху 2 см. Залийте окропом. Злийте воду.
- Приготуйте маринад: додайте у киплячу воду цукор, сіль, духмяний перець горошком, гвоздику, чорний перець горошком та палички кориці. Варіть 3 хв. Зніміть з вогню, додайте білий винний оцет, перемішайте.
- Залийте вишні через сито маринадом. Розкладіть по банках спеції, закрийте кришками. Поставте банки кришками донизу, огорніть ковдрою. Лишіть до повного остигання.
- Щоб приготувати мариновані порічки з часником – зріжте з молодого часника стебло та корінь, зніміть верхній шар лушпиння. Промийте. Розкладіть по банках шарами молодий часник та порічки на гілочках. Залийте окропом. Злийте воду.
- Приготуйте маринад: додайте у киплячу воду сіль та цукор, перемішайте. Зніміть з вогню, додайте білий винний оцет. Залийте маринадом банки з порічками та часником. Закрийте кришками. Поставте банки кришками донизу, огорніть ковдрою. Дайте повністю охолонути.
Дивіться онлайн 10 страв з ягід. Частина 1
Дивіться відео рецепт приготування полуничного рахат-лукуму від Все буде смачно