Домашня томатна паста на зиму

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Консервація
Томатну пасту дуже легко приготувати вдома та навіть заготовити її на зиму. Тим більше, що смак домашньої пасти незрівнянно краще магазинної!
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Помідор3 кг
Додати в список покупок

Як приготувати томатну пасту:

  1. Помідори добре промиваємо, зрізаємо все зіпсовані ділянки (залежані, чорні точки, ущільнення) і подрібнюємо за допомогою блендера або комбайна.
  2. Зливаємо зайвий сік і кладемо томатну масу в каструлю. Запалюємо вогонь і варимо пасту до тих пір, поки вона не увариться в 5-7 разів.
  3. Отриману пасту викладаємо в стерильні півлітрові баночки, накриваємо стерильними бляшаними кришками і ставимо в каструлю з гарячою водою. Вода повинна доходити до горлечка баночок.
  4. Стерилізуємо банки 20 хвилин, потім виймаємо їх з води і закочуємо.

ГОТУЄМО З НАМИ
Як стерилізувати банки для консервації (відео)

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Пелюстка — швидкий рецепт маринованої капусти
Квашена капуста: 5 смачних рецептів
Консервовані баклажани з айвою
Варення із айви
Домашние цукаты из айвы: простой рецепт
Бастурма
Як правильно сушити яблука: 3 простих способи
Консервовані яблука
Мариновані маслюки
Яблучне повидло: кращі рецепти на зиму
Маринуємо гриби: печериці, опеньки, білі гриби
Натуральний виноградний оцет: простий рецепт
Мариновані опеньки на зиму: простий рецепт
3 способи приготування цукатів із груш на будь-який смак
Аджика: 5 найкращих рецептів

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
яблочный пирог в мультиварке
Яблучний пиріг у мультиварці-скороварці
как приготовить тыквенный пирог
Гарбузовий пиріг від Яни Станішевської (фоторецепт)