Домашній кетчуп з томатної пасти

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Пікнік
Домашній кетчуп без консервантів і барвників набагато смачніший за магазинний. Приготуйте і переконайтеся в цьому.
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Томатна паста400 г
Борошно1 ст. л
Вода0,5 склянки
Цукор3 ст. л
Оцет (3%)0,5 склянки
Часник2 зубчики
Гірчиця0,3 ч. л
Сіль1 ч. л
Трави (базилік, кріп, суміш трав)0,3 ч. л
Додати в список покупок

Покроковий рецепт приготування домашнього кетчупу

ГОТУЄМО З НАМИ
Домашній майонез за 1 хвилину

  1. Чистимо часник, подрібнюємо його.
  2. Добре розмішуємо повну столову ложку борошна в половині склянки холодної води.
  3. Проварюємо на невеликому вогні борошняну суміш, постійно помішуючи, поки вона не набуде консистенції негустої сметани.
  4. Додаємо цукор, 3,5% оцет, сіль, подрібнені зубчики часнику і суміш сухих трав.
  5. Додаємо гірчицю.
  6. Все добре перемішуємо. Додаємо томатне пюре або томатну пасту. Ретельно перемішуємо.

Домашній кетчуп готовий!

Дивіться також як приготувати томатний сік зі шпинатом.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Кетчуп як в магазині
Томатний соус на зиму: кращі рецепти
Аджика (фоторецепт)
Сацебелі по-імеретинськи (фоторецепт)
Соуси зі слив на зиму: ТОП-5 рецептів
Рецепт кетчупу: ідеї на будь-який смак
Сацебелі
Сливовий соус з розмарином
Пікантний соус із зелених помідорів
Ткемалі — рецепт сливового соусу
Соус Софріто (фото рецепт)
Абрикосовий тартар (Все буде добре) (відео)
Соус гуакамоле (фоторецепт)
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
М’ятний соус до м’яса

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
моченые яблоки с брусникой
Мочені яблука з брусницею
блюда из яблок
Молодильні яблука: 6 кращих сезонних рецептів з яблук