Варенье из голубики с ревенем

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Голубика свежая8 стакан
Ревень, нарезанный кусочками по 1,25 см4 стакан
Вода1 стакан
Сахар4 стакан
Додати в список покупок

В большой кастрюле соединяем ревень, голубику и воду. На умеренном огне готовим, не накрывая, 10-12 минут. Добавляем сахар и слегка перемешиваем. Доводим до кипения. Не накрывая, даем смеси покипеть в течение 10 минут.


Еще рецепты варенья

Поділитися рецептом
Спробуй ще
5 заготовок на зиму, про які потрібно знати кожній господині
Абрикоси на зиму: 5 ідей для заготовок
Малосольні огірки: ТОП-5 рецептів
Аджика: 5 найкращих рецептів
Помідори черрі на зиму
Варення з абрикос та апельсина
Аджика з помідорів
Огірки з томатною пастою і корицею (Все буде добре)
Кабачки в кетчупі чилі на зиму
Абрикоси у власному соку
Ікра кабачкова з майонезом і томатом
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму
Сироп з лаванди (фото рецепт)
Абрикосове желе на зиму
Кабачкова ікра на зиму: ТОП-5 рецептів

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
как приготовить вишневый чизкейк без выпечки пошагово
Вишневий чізкейк без випічки (фоторецепт)
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів