Консервовані персики (фоторецепт)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Консервація
Розповідаємо, як законсервувати персики, щоб вони вийшли ніжними та соковитими. Рецепт перевірено на кухні Smachno.ua
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Персики700 г
Цукор350 г
Вода1 л
Додати в список покупок

Як законсервувати персики — рецепт з фото

Консервированные персики
Продукти, необхідні для консервації персиків

ГОТУЄМО З НАМИ
Варення з персиків за півгодини

Консервированные персики

1. Робимо на персиках хрестоподібні надрізи з одного боку

Для консервації підходять щільні плоди без ознак псування. Можна використовувати недостиглі фрукти

Консервированные персики

2. Заливаємо персики окропом і залишаємо на хвилину

Консервированные персики

3. Знімаємо з персиків шкірку

Недостиглі плоди можна консервувати разом з шкіркою

Консервированные персики

4. Цукор у каструлі заливаємо водою і доводимо сироп до кипіння

Консервированные персики

5. У банки щільно утрамбовуємо персики та заливаємо гарячим сиропом. Сироп має повністю покривати персики і доходити до країв банки. Накриваємо банки кришками, але поки не закочуємо

Чим кислішими є персики, тим більше цукру можна додати в сироп

Консервированные персики

6. Банки з персиками ставимо у велику каструлю або відро, наливаємо підігріту до 55-60 ° С воду – вона повинна доходити до плічок банок. Доводимо воду до кипіння, зменшуємо вогонь і стерилізуємо банки за помірного кипіння: ємність 0,5 л – 10 хвилин, 1 л – 12 хвилин.

ГОТУЄМО З НАМИ
Як стерилізувати банки для консервації (відео)

Консервированные персики

7. Після стерилізації банки негайно закочуємо, перевіряємо на герметичність, перевертаємо шийкою вниз і чекаємо, поки консервовані персики охолонуть.

Консервовані персики готові!

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Пелюстка — швидкий рецепт маринованої капусти
Квашена капуста: 5 смачних рецептів
Консервовані баклажани з айвою
Варення із айви
Домашние цукаты из айвы: простой рецепт
Бастурма
Як правильно сушити яблука: 3 простих способи
Консервовані яблука
Мариновані маслюки
Яблучне повидло: кращі рецепти на зиму
Маринуємо гриби: печериці, опеньки, білі гриби
Натуральний виноградний оцет: простий рецепт
Мариновані опеньки на зиму: простий рецепт
3 способи приготування цукатів із груш на будь-який смак
Аджика: 5 найкращих рецептів

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт салата грибная поляна с корейской морковкой, рецепт приготовления салата грибная поляна с корейской морковкой, как приготовить салат грибная поляна с корейской морковкой, состав салата грибная поляна с корейской морковкой, как приготовить салат грибная поляна с корейской морковкой
Грибна поляна: 5 рецептів салату
рецепт салата гнездо глухаря, рецепт приготовления салата гнездо глухаря, как приготовить салат гнездо глухаря, состав салата гнездо глухаря, как приготовить салат гнездо глухаря
Салат Гніздо глухаря: рецепт класичний