Мочені яблука в банці: рецепти приготування

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Консервація
Мочені яблука - відмінна заготовка на зиму. Читайте три рецепта: класичні в банці, з листям порічки, з горобиною.
Зберегти в кулінарну книгу

Мочені яблука з листям порічки

Інгредієнти:

  • Яблука – 2 кг;
  • Листя порічки – 50 г;
  • Червона горобина – 500 г;
  • Вода – 2 л;
  • Цукор – 50 г;
  • Сіль – 5 г

Покроковий рецепт приготування мочених яблук з листям порічки

1. У трилітрову банки укладаємо, чергуючи шари: листя смородини, ягоди горобини і яблука.
2. Готуємо сироп: в воду додаємо цукор і сіль і доводимо рідину до кипіння. Даємо їй покипіти буквально пару хвилин, в цей час заважаючи, щоб цукор і сіль повністю розчинилися.
3. Накриваємо банку марлею, складеною в кілька шарів, і залишаємо при кімнатній температурі, поки не почнеться процес бродіння (3-5 днів).
4. Закриваємо щільно банку кришкою і ставимо в холодне місце на 4 тижні (мінімальний термін), а краще довше. Але вже через 4 тижні їх можна спробувати.


Покроковий рецепт приготування мочених яблук в банці

Складові:

  • Яблука – 1,75 кг;
  • Вода – 3 л;
  • Цукор – 130 г;
  • Сіль – 20 г
  1. Спочатку готуємо сироп: воду з’єднуємо з цукром і сіллю, доводимо до кипіння і варимо 3-4 хвилини. Потім сироп охолоджуємо приблизно до кімнатної температури.
  2. Вимиті яблука цілком кладемо в банки, заливаємо їх сиропом, закриваємо щільно кришками. Прибираємо банки з яблуками в прохолодне місце, в перший час сироп потрібно підливати, як тільки він почнее вбиратися в яблука.

Зберігаємо мочені яблука в холоді.

 

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Консервовані баклажани з айвою
Варення із айви
Домашние цукаты из айвы: простой рецепт
Бастурма
Як правильно сушити яблука: 3 простих способи
Консервовані яблука
Мариновані маслюки
Яблучне повидло: кращі рецепти на зиму
Маринуємо гриби: печериці, опеньки, білі гриби
Натуральний виноградний оцет: простий рецепт
Мариновані опеньки на зиму: простий рецепт
3 способи приготування цукатів із груш на будь-який смак
Аджика: 5 найкращих рецептів
Варення із нектаринів п’ятихвилинка
Варення із нектаринів

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
домашние десерты, рецепты приготовления домашних десертов, рецепты домашних десертов, рецепты десертов, десерт в домашних условиях, яблочный штрудель с корицей, халва из тыквы, десерт из айвы, блинчики с грецкими орехами, тарт груша в хрустале
Домашні десерти осені: 5 смачних рецептів
рецепт десерта из айвы, рецепт приготовления десерта из айвы, как приготовить десерт из айвы, состав десерта из айвы, как приготовить десерт из айвы
Десерт із айви