Желе з червоної смородини: рецепт на зиму

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Консервація
Розповідаємо, як приготувати солодке желе з червоної смородини, яке можна зберегти на зиму!
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Порічка1 кг
Цукор1 кг
Додати в список покупок

Як приготувати желе з порічки

  1. Ягоди промиваємо і складаємо в ємність, в якій будемо готувати джем.
  2. Присипаємо цукром і перемішуємо.
  3. Залишаємо на 10 хвилин, періодично помішуючи.
  4. Ставимо каструлю на сильний вогонь і включаємо таймер на 8 хвилин. Починаємо інтенсивно помішувати желе дерев’яною ложкою з довгою ручкою.
  5. Через 3 хвилини желе буде прозорим, а вже через 5 почне булькати та стане рожевим.
  6. Помішуємо інтенсивно, постійно і швидко – від цього залежить результат.
  7. Як тільки закінчиться час, відразу знімаємо ягоди і проціджуємо через сито.
  8. Желе розливаємо по банках і залишаємо остигати на ніч без кришок.
  9. Вранці закочуємо банки.

Желе з червоної смородини можна зберігати і поза холодильником.

ГОТУЄМО З НАМИ
Домашній мармелад із літніх фруктів та ягід: ТОП-3 рецепти

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Кабачки в кетчупі чилі на зиму
Абрикоси у власному соку
Ікра кабачкова з майонезом і томатом
Сироп з лаванди (фото рецепт)
Абрикосове желе на зиму
Кабачкова ікра на зиму: ТОП-5 рецептів
Кабачкова ікра: покроковий рецепт приготування в мультиварці
Заготовки з вишні на зиму
Варення з баклажанів і слив (Все буде добре) (відео)
Літній салат на зиму (Все буде добре)
Абрикосовий конфітюр з волоськими горіхами
Абрикосове варення без цукру: ТОП-3 рецепти
Варення в мультиварці: 3 рецепта
Джем в мультиварці: ТОП-3 рецепти
Огірки в смородинової заливці

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму