Баклажани запечені з помідорами і сиром моцарела

Європейська кухняДругі страви
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Завантаження...
Баклажани запечені з помідорами і сиром моцарела – це смачна та ароматна страва, яка поєднує в собі ніжність баклажанів, свіжість помідорів та неповторний смак сиру моцарела. Рецептом, як приготувати баклажани з начинкою поділилася фуд-блогер пані Наталі. Буде смачно!
Time cooking
Загальний час: 30-60 хв.
Count portions
3 порції

Спробуйте приготувати баклажани запечені за цим рецептом – і в результаті ви отримаєте страву, яка не тільки смачно наситить, а й порадує гармонією смаків і ароматів.

Як приготувати баклажани запечені з помідорами і сиром

Крок 1
Баклажани миємо та відрізаємо хвостики. Потім розрізаємо їх вздовж на 2 половинки та робимо надрізи.
Крок 2
Викладаємо баклажани на деко шкіркою вниз, посипаємо сіллю та змащуємо оливковою олією. Запікаємо їх в духовці при 180 °С близько 15-30 хвилин до м'якості та золотистості.
Крок 3
Для приготування соусу в сковороді розігріваємо 2 ст. л. олії та обсмажуємо зубок часнику.
Крок 4
Далі додаємо баночку томатів у власному соку (якщо томати цілі, розминаємо їх). Заправляємо спеціями, перемішуємо та тушкуємо близько 5 хвилин. Соус має трішки загуснути.
Крок 5
Потім м'якоть баклажанів перемішуємо і викладаємо томатний соус. Поверх соусу викладаємо томати та сир.
Крок 6
Деко ставимо у духовку і запікаємо за 180 °С не більше 15 хвилин. Моцарела повинна розплавитися і набути приємного золотавого кольору.
Крок 7
Готові баклажани запечені з помідорами і моцарелою виймаємо з духовки. Прикрашаємо зеленню до смаку та подаємо до столу.

Баклажани запечені з помідорами і сиром готові!

Поділитися рецептом
Залишити відгук
Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Заповніть всі поля відмічені *


Спробуй ще
Баклажани в карамелі

Баклажани у карамелі – рецепт від Сергія Калініна

Царські котлети: рецепт смачних котлет

Лазанья рецепт

Лазанья: точний рецепт приготування

Боб-гуляш з пікницею

Боб-гуляш з пікницею: рецепт від шеф-кухаря

Фарширована картопля з шинкою, сиром і овочами

Фарширована картопля запечена в духовці

Карчек – смачний рецепт

свиные биточки

Що приготувати на вечерю з м’яса: 5 простих і вишуканих страв

Засипана капуста зі шкварками

Засипана капуста зі шкварками – неймовірний рецепт

Корона зі свинячих реберець

Корона зі свинячих реберець на Новий рік 2024

Гречаники Пекельні борошна СТБ-min

Гречаники з фаршем

Курячі гомілки Пекельні борошна СТБ-min

Курячі гомілки з яблуками – рецепт в духовці

Як смачно приготувати стейк лосося

М’ясо по-французьки: рецепт ніжного м’яса

Рулька по-баварськи

Рулька по-баварськи в пиві – рецепт із капустою

что есть с белым и красным вином, рецепты блюд с белым вином, рецепты блюд с красным вином, закуски к белому вину, закуски к красному вину, паста болоньезе, паэлья, шашлык в гранатовом соусе, запеченная скумбрия, салат из морепродуктов, курица в сливочном соусе

Найкраща їжа до білого та червоного вина



ВГОРУ
Дитяче меню до Дня святого Миколая
десерты на день святого Николая, рецепты на день святого Николая, что приготовить на день святого Николая
Зустрічаємо святого Миколая: 5 десертів