Класичний паштет

Складові:
- Яловича печінка – 500 г
- Сало-шпик – 100 г
- Вершкове масло – 100 г
- Цибулина – 1 шт.
- Морква – 2 шт.
Як приготувати класичний паштет
- Цибулю і моркву дрібно нарізаємо і обсмажуємо в сковороді зі шпиком.
- Печінку розрізаємо скибочками, додаємо до овочів і обсмажуємо до готовності.
Рецепт повністю ви можете дізнатися тут.
Французький великодній паштет

Складові:
- Цибуля шалот – 2 шт.
- Яйця – 6 шт.
- Телячий фарш – 200 г
- Свинячий фарш – 300 г
Як приготувати французький великодній паштет
- У мисці з’єднуємо обидва види м’яса, збите яйце (1 шт.), петрушку, цибулю, панірувальні сухарі, коньяк і мускатний горіх. Солимо і перчимо.
- Тісто розгортаємо в тонкий пласт і викладаємо в прямокутну форму для випічки, застелену пергаментом.
Щоб дізнатися продовження рецепта, читайте тут.
Паштет з язика з бринзою

Складові:
- Свинячий язик (відварений і очищений) – 4 шт. (800 г)
- Вершки (33%) – 100 мл
- Бринза – 150 г
Як приготувати паштет з язика з бринзою
- Язик, бринзу і вершки перебийте в подрібнювачі до консистенції пасти. Перекладіть в банку.
- Вершкове масло наріжте кубиком і розтопіть в мікрохвильовій печі протягом 30 секунд, щоб на дно масла осів білок, а домішки зібралися зверху у вигляді піни. Зніміть з масла піну, і, не чіпаючи білок на дні, залийте золотистим топленим маслом паштет в банку.
Повний рецепт читайте тут.
Рибний паштет

Складові:
- Скумбрія свіжа – 1 шт.
- Цибуля – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Вершки 30% – 100 мл
- Вино біле сухе – 70 мл
- Апельсин – 1 шт.
Як приготувати рибний паштет
- Очищену і випатрану скумбрію начиняє скибочками апельсина і запікаємо в фользі.
- Потім розминаємо її виделкою, додаємо цедру апельсина і все перемішуємо.
Рецепт повністю читайте за посиланням.
Паштет з курячої печінки з яблуком

Складові:
- Куряча печінка – 300 г
- Цибулина – 1 шт.
- Вершкове масло – 50 г
- Яблуко кисло-солодке – 1 шт.
Як приготувати паштет з курячої печінки з яблуком
- Печінку з цибулею обсмажуємо, яблуко натираємо на дрібній тертці.
- Додаємо яблуко і вершкове масло до печінки і тушкуємо до м’якості.
Продовження рецепта з фото дивіться тут.
Готуймо з нами
Закуски на Новий рік: ТОП-5 оригінальних рецептів
Готуймо з нами
Швидкі закуски на Новий рік 2024
Готуймо з нами
Канапки на Новий рік 2024: рецепти приготування








