Кокован: рецепт курки у вині


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Кокован дуже простий у приготуванні і його можна подати не тільки на сімейну вечерю, а й на святковий стіл. Ділимося рецептом кокована, або курки у вині!

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Курка1шт.
Цибуля1шт.
Часник4зубчика
Печериці350г
Борошно3ст.л.
Сухе червоне вино1,5склянки
Чебрець2гілочки
Прованські трави1ч.л.
Лавровий лист2шт.
Сільза смаком
Чорний мелений перецьза смаком
Оливкова оліяза смаком
Додати в список покупок

Як приготувати кокован: рецепт покроково

1. Курку ділимо на порційні шматки

2. На пательні розігріваємо оливкову олію й обсмажуємо цибулю до злегка золотистого кольору (приблизно 7 хвилин)

3. Додаємо часник і готуємо 30-45 секунд до появи запаху часнику

4. Додаємо гриби, збільшуємо вогонь і обсмажуємо до появи золотистого кольору грибів

5. У посуді з важким дном розігріваємо оливкову олію, додаємо шматочок вершкового масла. Обсмажуємо шматки курки до золотистого кольору

6. Додаємо цибульно-грибну суміш, помішуємо

7. Додаємо 2 ст.л. борошна, помішуємо

Решту борошна додаємо пізніше, якщо соус буде не дуже густий

8. Додаємо сіль, чорний мелений перець, чебрець, прованські трави, лавровий лист. Заливаємо вином. Збільшуємо вогонь і доводимо до кипіння

9. Накриваємо кришкою і тушкуємо приблизно 45-60 хвилин – м’ясо повинно легко відходити від кісток

10. Даємо постояти приблизно 10-15 хвилин і подаємо з будь-яким гарніром

Читайте також: Курячий рулет (Все буде добре) (відеорецепт)

 

 



Мені вдалося!

Рекомендуємо
Смачні кабачки в сметані
Цибулевий пиріг з плавленим сиром
Млинці з заварним кремом та полуницею (фоторецепт)
Апетитний свиний стейк з молодою картоплею (фоторецепт)
Овочевий суп з молодою картоплею і м’ясними фрикадельками
Рулетики з кабачків (Все буде добре – відеорецепт)
Пюре із кабачків для дитини
Гасконське лечо з кабачками
Варення з кабачків (Все буде добре, відеорецепт)
Холодна кава гляссе
Деруни з кабачків
Швидкі кабачки в мікрохвильовці
Запіканка із кабачків з сиром (Все буде добре, відеорецепт)
Смажені кабачки з часником – рецепт


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити