Кабачкова ікра в мультиварці


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

З мультиваркою приготування кабачкової ікрице чисте задоволення, тому що не потрібно в спеку стояти біля гарячої плити. Кабачкова ікра готується в мультиварці практично сама.

Інгредієнти:

400 г кабачків

2 цибулини

1 морква

1 болгарський перець

1 ст. ложка томатної пасти

0,5 ч. ложки цукру

ст. ложки рослинної олії

запашний перець за смаком

червоний мелений перець за смаком

чорний мелений перець за смаком

сіль за смаком

sovetskaya_kabachkovaya_ikra-72826Приготування:

Цибулю і моркву довільно поріжте невеликими шматочками.

Увімкніть мультиварку, виберіть режим “Випічка”, 20 хвилин, налийте рослинне масло, насипте моркву, потім цибулю. Готуйте, іноді помішуючи овочі.

Пдготовьте інші овочі.

Болгарський перець порізати кубиками. Кабачки також поріжте кубиками.

Після сигналу мультиварки, додайте в каструлю кабачки, болгарський перець і перемішайте.

Виберіть режим “Випічка”, 20 хвилин. Після сигналу додайте в каструлю томатну пасту, спеції, цукор, посоліть і перемішайте. Увімкніть режим “Тушкування”, 60 хвилин.

Готову ікру перекладіть в миску і овочі подрібніть блендером.

Остудіть кабачкову ікру і подавайте зі свіжим хлібом або гарніром на свій вибір: картопля, рис, каші.

Джерело: lady.tochka.net



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)
Домашній хліб в духовці від Тетяни Литвинової
Безалкогольний глінтвейн від Оксани та Альбіни з Київ вдень та вночі
Класичні деруни від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Торт-піньята «Солодка душа»: рецепт приготування


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити