Інгредієнти для гарбузового супу
- 700 грамів очищеної нарізаної кубиками гарбуза
- 2 середніх моркви, подрібнених на терці
- 2 головки подрібненого лука
- 2-3 столових ложки рослинної олії
- 1 велика картопля, очищена і нарізана скибочками
- 1 літр води
- 3 кубика курячого бульйону
- 1 чашка жирних вершків
- мелений мускатний горіх за смаком
- 1 чайна ложка меленого чорного перцю
- сіль за смаком
Як приготувати гарбузовий суп
- Нагріваємо духовку на 220 градусів. У форму для запікання викладаємо очищені і нарізані гарбуз, морква і цибуля. Збризгуємо рослинним маслом і запікаємо до готовності гарбуза. На це потрібно близько 40 хвилин.
- У каструлі кип’ятимо воду і відварюємо картоплю.
- З’єднуємо всі інгредієнти, пюрируємо блендером. Протираємо суп через сито, а потім повертаємо його в каструлю.
- Нагріваємо на повільному вогні, обережно вводимо вершки, не припиняючи помішувати суп, додаємо приправи і сіль.
ГОТУЄМО З НАМИ
Гарбузовий суп: рецепт приготування