Покроковий рецепт приготування меренгового рулету з малиною
ГОТУЄМО З НАМИ
Малиново-сирний торт від Лізи Глинської (фоторецепт)
- Приготуйте меренгу: додайте до білків сіль, збийте їх до піни. Потім поступово введіть 2/3 цукрової пудри і збийте білки до м’яких піків. Третину пудри, що залишилася, змішайте з крохмалем, додайте цю суміш до білків і продовжіть збивання до стійких піків. Насамкінець додайте білий винний оцет, перемішайте.
- Викладіть меренгу на деко з пергаментом, розрівняйте. Випікайте 10 хв. за температури 200⁰С та ще 10 хв. за температури 170⁰С. Лишіть корж з меренги на 10 хв. під вафельним рушником.
- Приготуйте крем: з’єднайте цукрову пудру, вершки та вершковий сир. Збийте до однорідності. Викладіть на меренговий корж четверту частину крему, розрівняйте, присипте кокосовою стружкою та розподіліть по всій поверхні малину. Згорніть корж у рулет. Прикрасьте залишками крему, малиною та кокосовою стружкою. Поставте у холодильник на 1 год.
Дивіться 10 страв з ягід. Частина 2