В програмі «Все буде добре» вона уособлює доброзичливу та гостинну господиню дому, до якої приходять друзі-експерти в різних сферах та діляться корисними порадами. Вона завжди посміхнена, підтягнута, та що там — виглядає вона просто ідеально!
Ми вирішили дізнатися у Надії секрети її раціону та розповідаємо все вам.
Правила харчування
Є правила, що я засвоїла з дитинства. Наприклад, обов’язково снідати. Та є й ті, що я набула — накшталт «не захоплюватися поєднаннями м’яса з картоплею». Зараз я збираю всі корисні поради експертів «Все буде добре»: їжа повинна бути корисною, смачною та гарною. Саме це допомогає берегти фігуру! А ще повноцінний раціон — баланс білків, вуглеводів та жирів, багато овочів, фруктів та іншої клітковини у раціоні, а також регулярне харчування.
Мені подобається порада дієтолога Світлани Фус:«Аби схуднути, потрібно їсти».
Гастрономічні звички
У мене є звичка починати ранок зі склянки чистої води. Колись я дізналася, що це корисно, і привчила себе так робити. Я п’ю чай та каву без цукру, але з чимось смачненьким — це вже більш звичка шкідлива 🙂
Денний раціон
На сніданок я полюбляю омлет, сирники чи кашу. В обід не відмовлюся від м’яса з овочами або салату з кашою. Можливо, з’їм рибку. Ввечері — кефір чи йогурт, до якого «неочікувано» додається ще якась смачненька їжа.
Улюблена кухня
Мені подобаються гострі страви з мексиканської кухні. «Чилі кон карне», «начос» чи «кесадилья» з гострими соусами пробуджують мій апетит та піднімають настрій!
Про кулінарні слабкості
Я полюбляю десерти та солодощі — якщо заходжу до кафе випити кави, обов’язково заглядаю у меню. І ось уже до чашки додається тірамісу чи чизкейк.
Головний секрет
Я намагаюся притримуватися 3-х правил:
- їсти тільки тоді, коли зголоднішаю
- пити воду
- не пропускати заплановані тренування
Про дієти
Найкраща дієта — це правильне та здорове харчування. Також іноді я влаштовую розгрузочні дні та в ці дні не вживаю десерти.
Улюблена страва
Мені подобається звичайни салат зі свіжих огірків, помідорів та болгарського перцю, приправлений оливковою олією, соєвим соусом, бальзамічним оцтом та чорним перцем. Також можу додати туди зелені та часник.
Тамила АБЛАЕВА