Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 1 разів



Кулінарний експерт Ігор Місевич поділився з хореографом Андрієм Диким трьома простими рецептами домашньої ковбаси

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Ковбаса зі свинини

ІНГРЕДІЄНТИ

  • Свинина (шийна частина) – 1 кг
  • Натуральна оболонка зі свинячих кишок – 1 м
  • Сметана – 300 г
  • Часник – 3 зубчики
  • Коньяк – 1 ч. л.
  • Сушені трави – 1 ч. л.
  • Мускатний горіх – 1 ч. л.
  • Чорний перець горошком – 1 ч. л. (мелений)
  • Сіль – 1 ч. Л.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Лавровий лист – 3 шт.

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

  1. Готуємо оболонку. Кишки промиваємо під проточною водою, посипаємо їх содою, наливаємо оцет, викладаємо нарізану кільцями цибулю, лаврове листя і заливаємо все водою. Даємо оболонці настоятися в розчині годину
  2. Готуємо фарш. Половину свинини рубаємо на дрібні шматочки, половину пропускаємо через м’ясорубку. Змішуємо фарш і рубані шматочки свинини. Коньяк змішуємо з видавленим часником, сіллю, перцем, мускатним горіхом, сушеними петрушкою і кропом. Додаємо суміш зі спецій у фарш, потім сметану, фарш вимішуємо
  3. Готуємо свинячу ковбасу. Оболонку промиваємо у воді після розчину. На насадку від м’ясорубки одягаємо «гармошкою» оболонку і начиняємо її фаршем (не дуже щільно). Зав’язуємо ковбасу з двох сторін. Зубочисткою робимо проколи, щоб випустити повітря і змащуємо ковбасу маслом
  4. У духовку на нижню полицю ставимо глибоке деко з водою, а ковбасу кладемо на середньому рівні на решітку змащену маслом. Запікаємо при 170 градусах 1 годину

Сосиски з курки з сиром

ІНГРЕДІЄНТИ

  • Куряче філе – 600 г
  • Твердий сир – 100 г
  • Сметана – 300 г
  • Паприка – 1 ч. л.
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Перець – 1 ч. л.

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

  1. Готуємо фарш. Пропускаємо куряче філе через м’ясорубку додаємо в фарш сметану, паприку, сіль, перець. Вимішуємо
  2. Готуємо курячі сосиски з сиром. В харчову плівку загортаємо фарш зі скибочкою сиру, формуємо сосиски
  3. Сосиски варимо 25 хвилин у підсоленій воді

Важливо! Дуже уважно читайте упаковку на харчовій плівці. Якщо там написано, що вона витримує температуру вище 100 градусів (+100 С) і придатна для варіння, можете спокійно готувати в ній ковбасу

Ковбаса з яловичини в беконі

ІНГРЕДІЄНТИ

  • Яловичина – 500 г
  • Сметана – 300 г
  • Часник – 3 зубчики
  • Смужки сирокопченого бекону – 100 г
  • Чорний і червоний перець горошком – по 1 ч. Л. (мелений)
  • Сіль – 1 ч. л.

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

Готуємо ковбаски в беконі. М’ясо пропускаємо через м’ясорубку кілька разів

У фарш додаємо перець, часник, сіль, сметану. Вимішуємо фарш

Формуємо ковбаски. Акуратно завертаємо беконом, викладаємо на фольгу і відправляємо на деко. Ставимо в розігріту до 180 градусів духовку і запікаємо 25 хвилин

Читайте також: Рецепти на Великдень 2018



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)
Домашній хліб в духовці від Тетяни Литвинової
Безалкогольний глінтвейн від Оксани та Альбіни з Київ вдень та вночі
Класичні деруни від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Торт Черепаха від Тетяни Литвинової
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Картопля від Ектора Хіменеса-Браво і Євгена Сморигіна (Все буде смачно)
Вареники з ягодами від Миколи Тищенка
Вареники від Алли Ковальчук і Володимира Бойко (Все буде смачно)
Вареники з м’ясом, грибами й картоплею від Ектора Хіменес-Браво


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити