Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Кулінарний експерт Ігор Місевич поділився з хореографом Андрієм Диким трьома простими рецептами домашньої ковбаси

Ковбаса зі свинини

ІНГРЕДІЄНТИ

  • Свинина (шийна частина) – 1 кг
  • Натуральна оболонка зі свинячих кишок – 1 м
  • Сметана – 300 г
  • Часник – 3 зубчики
  • Коньяк – 1 ч. л.
  • Сушені трави – 1 ч. л.
  • Мускатний горіх – 1 ч. л.
  • Чорний перець горошком – 1 ч. л. (мелений)
  • Сіль – 1 ч. Л.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Лавровий лист – 3 шт.

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

  1. Готуємо оболонку. Кишки промиваємо під проточною водою, посипаємо їх содою, наливаємо оцет, викладаємо нарізану кільцями цибулю, лаврове листя і заливаємо все водою. Даємо оболонці настоятися в розчині годину
  2. Готуємо фарш. Половину свинини рубаємо на дрібні шматочки, половину пропускаємо через м’ясорубку. Змішуємо фарш і рубані шматочки свинини. Коньяк змішуємо з видавленим часником, сіллю, перцем, мускатним горіхом, сушеними петрушкою і кропом. Додаємо суміш зі спецій у фарш, потім сметану, фарш вимішуємо
  3. Готуємо свинячу ковбасу. Оболонку промиваємо у воді після розчину. На насадку від м’ясорубки одягаємо «гармошкою» оболонку і начиняємо її фаршем (не дуже щільно). Зав’язуємо ковбасу з двох сторін. Зубочисткою робимо проколи, щоб випустити повітря і змащуємо ковбасу маслом
  4. У духовку на нижню полицю ставимо глибоке деко з водою, а ковбасу кладемо на середньому рівні на решітку змащену маслом. Запікаємо при 170 градусах 1 годину

Сосиски з курки з сиром

ІНГРЕДІЄНТИ

  • Куряче філе – 600 г
  • Твердий сир – 100 г
  • Сметана – 300 г
  • Паприка – 1 ч. л.
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Перець – 1 ч. л.

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

  1. Готуємо фарш. Пропускаємо куряче філе через м’ясорубку додаємо в фарш сметану, паприку, сіль, перець. Вимішуємо
  2. Готуємо курячі сосиски з сиром. В харчову плівку загортаємо фарш зі скибочкою сиру, формуємо сосиски
  3. Сосиски варимо 25 хвилин у підсоленій воді

Важливо! Дуже уважно читайте упаковку на харчовій плівці. Якщо там написано, що вона витримує температуру вище 100 градусів (+100 С) і придатна для варіння, можете спокійно готувати в ній ковбасу

Ковбаса з яловичини в беконі

ІНГРЕДІЄНТИ

  • Яловичина – 500 г
  • Сметана – 300 г
  • Часник – 3 зубчики
  • Смужки сирокопченого бекону – 100 г
  • Чорний і червоний перець горошком – по 1 ч. Л. (мелений)
  • Сіль – 1 ч. л.

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

Готуємо ковбаски в беконі. М’ясо пропускаємо через м’ясорубку кілька разів

У фарш додаємо перець, часник, сіль, сметану. Вимішуємо фарш

Формуємо ковбаски. Акуратно завертаємо беконом, викладаємо на фольгу і відправляємо на деко. Ставимо в розігріту до 180 градусів духовку і запікаємо 25 хвилин

Читайте також: Рецепти на Великдень 2018

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Узбецький плов від Миколи Тищенка
Суп-пюре з броколі
3 рецепти кукурудзи від Ігоря Місевича
Чізкейк з ягодами від Яни Станішевської
Чізкейк Нью-Йорк від Лізи Глинської
Консервированные огурцы (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської
Чебуреки від Сергія Калініна та Бориса Барського
Азербайджанська долма від Хаяла Алекперова
Варення із соснових шишок
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
Цукерки з яблук: рецепти приготування в домашніх умовах
что приготовить из яблок
Що приготувати з яблук: проста та смачна випічка