Чебуреки від Сергія Калініна та Бориса Барського

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Кулінарний експерт Сергій Калінін вчить Народного артиста України Бориса Барського готувати чебуреки з трьома видами начинки

ГОТУЄМО З НАМИ
Чебуреки з рибною начинкою

Мрієте приготувати вдома хрусткі чебуреки з соковитою начинкою, як на березі моря? Сьогодні на допомогу Надія Матвєєва покликала кулінарного експерта Сергія Калініна. Саме його секрети допоможуть Народному артисту України Борису Барському приготувати чебуреки, від яких неможливо відірватися!

 Тісто для чебуреків

Інгредієнти:

  • Борошно— 500 г
  • Вода — 225 мл
  • Цибуля — 2 шт.
  • Сіль — 1 ч. л.

Спосіб приготування

Борошно просіюємо і висипаємо гіркою, в поглиблення зверху насипаємо сіль, виливаємо частину води. Збираємо тісто в дрібну крихту, поступово додаючи воду та сік від подрібнено цибулі.

Тісто формуємо в один великий клубок, добре вимішуємо. Розкачуємо ковбаскою, закручуємо в спіраль, повторюємо. Потім накриваємо плівкою і залишаємо на дві години при кімнатній температурі.

Розкачуємо тісто на 3 ковбаски для трьох видів начинки. Від кожної ковбаски відщіпуємо шматочки приблизно по 50 г. Шматочки притискаємо долонею, робимо поглиблення в центрі, кра загортаємо в середину і повторюємо, розгорнувши шматочок тіста. Розкачуємо шматочки в пласти товщиною 2 мм.

Викладаємо начинку на одну половину тіста, зверху накриваємо другою половиною, защіпуємо краї.

Обсмажуємо чебуреки у великій кількості рафінованої олії, розігрітої до 180-190 градусів.

М’ясний фарш для чебуреків

Інгредієнти:

  • Яловичина (лопатка) — 175 г
  • Свинина (грудинка) — 125 г
  • Кефір — 100 мл
  • Цибуля — 1 шт.
  • Зіра (кмин) — ¼ ч. л.
  • Коріандр — ¼ ч. л.
  • Сіль — 2 ч. л.
  • Перець — за смаком

Спосіб приготування

М’ясо дрібно рубаємо, фарш відбиваємо. Цибулю, яка використовувалася для тіста, солимо. Цибулю з’єднуємо з фаршем, додаємо спеції. Ставимо начинку в холодильник на 30 хвилин.

Сирно-шпинатна начинка для чебуреків

Інгредієнти:

  • Сир сулугуні — 50 г
  • Адигейський сир — 50 г
  • Гауда — 50 г
  • Заморожений шпинат — 150 г
  • Кріп — 10 г
  • Мускатний горіх — ¼ ч. л.
  • Мелений перець — ¼ ч. л.

Спосіб приготування

Шпинат розморожуємо. Сир і кріп дрібно нарізаємо. Все змішуємо, додавши спеції.

Начинка із грибів, цибулі та вершків для чебуреків

Інгредієнти:

  • Гриби шампіньйони — 300 г
  • Цибуля — 1 шт.
  • Вершки — 100 мл

Спосіб приготування

Нарізаємо гриби та цибулю. Тушкуємо на середньому вогні. Додаємо вершки. Тушкуємо кілька хвилин, щоб начинка загусла. Даємо начинці охолонути.

ГОТУЄМО З НАМИ
Соковита качка в духовці від Сергія Калініна та Оксани Байрак (Все буде смачно)

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Узбецький плов від Миколи Тищенка
Суп-пюре з броколі
3 рецепти кукурудзи від Ігоря Місевича
Чізкейк з ягодами від Яни Станішевської
Чізкейк Нью-Йорк від Лізи Глинської
Консервированные огурцы (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської
Азербайджанська долма від Хаяла Алекперова
Варення із соснових шишок
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)
Шашлик з баранини від Мікаеля Арояна та Діми Коляденка (Все буде смачно)

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
крабовый салат с овощами
Простий овочевий салат з крабовими паличками
салат греческий
Салат Грецький