Курячі крильця від Сергія Калініна («Все буде смачно!»)


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Курячі крильця в пивному клярі

Інгредієнти:

  • Курячі крильця – 9 шт.

 

Для маринаду:

  • Кефір – 1,5 склянки
  • Сіль – 1 ч. Л.
  • Часник – 5 подрібнених зубчиків
  • Чорний мелений перець – за смаком

Для кляру:

  • Світле пиво – 100 мл
  • Яйце – 2 шт.
  • Борошно – 5-6 ст. л.
  • Сіль за смаком
  • Перець – за смаком
  • Рослинна олія – ​​1 л (для фритюру)

 

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

  1. Крильця промиваємо, просушуємо паперовим рушником, відрізаємо останню фалангу.  Крильце, що залишилося, розрізаємо на дві частини. Кладемо крильця в маринад і ставимо в холодильник на 4 години.
  2. Готуємо кляр. Змішуємо яйця з пивом, додаємо невеликими порціями борошно і збиваємо до отримання однорідної маси.
  3. Готуємо крильця в клярі.
  4. Змиваємо маринад з курячих крилець, промокаємо їх паперовим рушником, викладаємо на дошку в один шар і злегка «припудрюємо» борошном. Потім вмокаємо крила в кляр і смажимо у фритюрі на сковороді до утворення рівномірної золотистої скоринки  близько 15 хвилин.
  5. Викладаємо крила на паперовий рушник, щоб дати стекти надлишкам олії. Крильця готові!

 

Крильця «Баффало»

Інгредієнти:

  • Курячі крильця – 9 шт.
  • Селера – для подачі
  • Морква – для подачі
  • Рослинна олія – ​​1 л (для фритюру)

Для маринаду:

  • Кефір – 1,5 склянки
  • Солодка гірчиця – 1 ч.л.
  • Гострий червоний соус «Табаско» – 2-3 краплі
  • Часник – 5 зубчиків
  • Паприка – 2 ч. л.
  • Сіль
  • Перець

Для соусу «Баффало»:

Інгредієнти:

  • Вершкове масло – 120 г
  • Цукор – 4 ст. л.
  • Томатна паста чи томатний соус – 6 ст. л.
  • Соус «Табаско» – 2-3 краплі
  • Часник – 1 зубчик
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець – за смаком

Для вершкового соусу:

  • Бринза – 50 г
  • Сметана (25% жирності) – 1/2 склянки
  • Лимонний сік – 1 ст. л.
  • Кріп – 2 гілочки

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

  1. Крильця промиваємо, просушуємо паперовим рушником, відрізаємо останню фалангу. Крильця, що залишилися розрізаємо на дві частини.
  2. Кладемо крила в маринад і ставимо в холодильник на 4 години. Після чого обсмажуємо у фритюрі 10-15 хвилин. Викладаємо на паперовий рушник або металеву решітку.
  3. На середньому вогні в каструлі розтоплюємо вершкове масло з цукром. Потім додаємо томатну пасту і соус Табаско, часник, сіль і чорний перець. Доводимо до кипіння і відразу знімаємо з вогню. Увага: кип’ятити соус можна, тому що він може розшаруватися. Перекладаємо крильця в соус і гарненько перемішуємо.
  4. Подаємо крильця з нарізаним скибочками селери і моркви.
  5. До овочів готуємо сметанний соус.
  6. Ретельно змішуємо вершковий сир або бринзу зі сметаною, лимонним соком і дрібно нарізаним кропом.

Курячі крильця «Мексика»

Інгредієнти:

  • Курячі крильця – 9 шт.

Для маринаду:

  • Ріпчаста цибуля (червоний) – 1 шт.
  • Часник – 4 зубчики
  • Помідор – 1 шт.
  • Зелений солодкий перець – 1 шт.
  • Гострий перець чилі – 1 шт.
  • Апельсин – 1 шт.
  • Біле сухе вино – 200 мл
  • Мелена паприка – 1 ч.л.
  • Сухий кмин – 1 ч. л.
  • Мелений чорний перець – 0,5 ч.л.
  • Соєвий соус – 1 ст. л.
  • Рослинна олія – ​​3 ст.л.

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:

  1. Готуємо маринад.
  2. Дрібно нарізаємо всі овочі, заливаємо вином, додаємо сік апельсина, додаємо спеції, соєвий соус і рослинне масло. Все добре перемішуємо.
  3. Крильця миємо, обсушуємо, відрізаємо останню фалангу і складаємо в підготовлений маринад. Ми залишаємо на 4 години в холодильнику.
  4. Зливаємо маринад в окремий посуд. Форму для запікання змащуємо вершковим маслом, викладаємо на дно дві головки цибулі, нарізані кільцями, і один великий помідор, нарізаний скибочками, а зверху викладаємо крильця. Накриваємо фольгою.
  5. Запікаємо в духовці близько 15 хвилин при 180 ° С. Через 15 хвилин дістаємо крильця, поливаємо маринадом, прибираємо фольгу, піднімаємо температуру в духовці до 200 ° C і залишаємо крильця в духовці ще на 5 хвилин.


Мені вдалося!

Рекомендуємо
Варення із соснових шишок
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)
Шашлик з баранини від Мікаеля Арояна та Діми Коляденка (Все буде смачно)
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)
Домашній хліб в духовці від Тетяни Литвинової
Безалкогольний глінтвейн від Оксани та Альбіни з Київ вдень та вночі
Класичні деруни від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
клубничный рахат-лукум, клубничный рахат-лукум видео рецепт, клубничный рахат-лукум все буде смачно, как приготовить клубничный рахат-лукум
Полуничний рахат-лукум. 10 страв з ягід. 8 місце
клубничные мадленки с клубничным маслом, клубничные мадленки с клубничным маслом видео рецепт, клубничные мадленки с клубничным маслом все буде смачно, как приготовить клубничные мадленки с клубничным маслом
Полуничні мадленки з полуничним маслом. 10 страв з ягід. 10 місце