Курячі крильця від Сергія Калініна («Все буде смачно!»)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Курячі крильця в пивному клярі

Інгредієнти:

  • Курячі крильця – 9 шт.

 

Для маринаду:

  • Кефір – 1,5 склянки
  • Сіль – 1 ч. Л.
  • Часник – 5 подрібнених зубчиків
  • Чорний мелений перець – за смаком

Для кляру:

  • Світле пиво – 100 мл
  • Яйце – 2 шт.
  • Борошно – 5-6 ст. л.
  • Сіль за смаком
  • Перець – за смаком
  • Рослинна олія – ​​1 л (для фритюру)

 

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

  1. Крильця промиваємо, просушуємо паперовим рушником, відрізаємо останню фалангу.  Крильце, що залишилося, розрізаємо на дві частини. Кладемо крильця в маринад і ставимо в холодильник на 4 години.
  2. Готуємо кляр. Змішуємо яйця з пивом, додаємо невеликими порціями борошно і збиваємо до отримання однорідної маси.
  3. Готуємо крильця в клярі.
  4. Змиваємо маринад з курячих крилець, промокаємо їх паперовим рушником, викладаємо на дошку в один шар і злегка «припудрюємо» борошном. Потім вмокаємо крила в кляр і смажимо у фритюрі на сковороді до утворення рівномірної золотистої скоринки  близько 15 хвилин.
  5. Викладаємо крила на паперовий рушник, щоб дати стекти надлишкам олії. Крильця готові!

 

Крильця «Баффало»

Інгредієнти:

  • Курячі крильця – 9 шт.
  • Селера – для подачі
  • Морква – для подачі
  • Рослинна олія – ​​1 л (для фритюру)

Для маринаду:

  • Кефір – 1,5 склянки
  • Солодка гірчиця – 1 ч.л.
  • Гострий червоний соус «Табаско» – 2-3 краплі
  • Часник – 5 зубчиків
  • Паприка – 2 ч. л.
  • Сіль
  • Перець

Для соусу «Баффало»:

Інгредієнти:

  • Вершкове масло – 120 г
  • Цукор – 4 ст. л.
  • Томатна паста чи томатний соус – 6 ст. л.
  • Соус «Табаско» – 2-3 краплі
  • Часник – 1 зубчик
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець – за смаком

Для вершкового соусу:

  • Бринза – 50 г
  • Сметана (25% жирності) – 1/2 склянки
  • Лимонний сік – 1 ст. л.
  • Кріп – 2 гілочки

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

  1. Крильця промиваємо, просушуємо паперовим рушником, відрізаємо останню фалангу. Крильця, що залишилися розрізаємо на дві частини.
  2. Кладемо крила в маринад і ставимо в холодильник на 4 години. Після чого обсмажуємо у фритюрі 10-15 хвилин. Викладаємо на паперовий рушник або металеву решітку.
  3. На середньому вогні в каструлі розтоплюємо вершкове масло з цукром. Потім додаємо томатну пасту і соус Табаско, часник, сіль і чорний перець. Доводимо до кипіння і відразу знімаємо з вогню. Увага: кип’ятити соус можна, тому що він може розшаруватися. Перекладаємо крильця в соус і гарненько перемішуємо.
  4. Подаємо крильця з нарізаним скибочками селери і моркви.
  5. До овочів готуємо сметанний соус.
  6. Ретельно змішуємо вершковий сир або бринзу зі сметаною, лимонним соком і дрібно нарізаним кропом.

Курячі крильця «Мексика»

Інгредієнти:

  • Курячі крильця – 9 шт.

Для маринаду:

  • Ріпчаста цибуля (червоний) – 1 шт.
  • Часник – 4 зубчики
  • Помідор – 1 шт.
  • Зелений солодкий перець – 1 шт.
  • Гострий перець чилі – 1 шт.
  • Апельсин – 1 шт.
  • Біле сухе вино – 200 мл
  • Мелена паприка – 1 ч.л.
  • Сухий кмин – 1 ч. л.
  • Мелений чорний перець – 0,5 ч.л.
  • Соєвий соус – 1 ст. л.
  • Рослинна олія – ​​3 ст.л.

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:

  1. Готуємо маринад.
  2. Дрібно нарізаємо всі овочі, заливаємо вином, додаємо сік апельсина, додаємо спеції, соєвий соус і рослинне масло. Все добре перемішуємо.
  3. Крильця миємо, обсушуємо, відрізаємо останню фалангу і складаємо в підготовлений маринад. Ми залишаємо на 4 години в холодильнику.
  4. Зливаємо маринад в окремий посуд. Форму для запікання змащуємо вершковим маслом, викладаємо на дно дві головки цибулі, нарізані кільцями, і один великий помідор, нарізаний скибочками, а зверху викладаємо крильця. Накриваємо фольгою.
  5. Запікаємо в духовці близько 15 хвилин при 180 ° С. Через 15 хвилин дістаємо крильця, поливаємо маринадом, прибираємо фольгу, піднімаємо температуру в духовці до 200 ° C і залишаємо крильця в духовці ще на 5 хвилин.
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Консервовані огірки (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської
Чебуреки від Сергія Калініна та Бориса Барського
Азербайджанська долма від Хаяла Алекперова
Варення із соснових шишок
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)
Шашлик з баранини від Мікаеля Арояна та Діми Коляденка (Все буде смачно)
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму