Cалат Олів’є
СКЛАДОВІ
- Рябчики – 2 шт
- Телячий язик – 1 шт
- Чорна ікра – 100 г
- Листя салату – 200 г
- Великий омар – 1 шт
- Мариновані корнішони – 150 г
- Консервована соя – 100 г
- Свіжі огірки – 2 шт
- Каперси – 100 г
- Яйця – 5 яєць
- Майонез
- Сіль
- Перець
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ
- Окремо відварюємо рябчиків, телячий язик і омарів. Відварюємо і очищаємо від шкаралупи яйця.
- Нарізаємо відварене м’ясо, яйця, листя салату, мариновані корнішони, свіжі огірки.
- Змішуємо нарізані продукти з консервованої соєю, чорною ікрою і каперсами, присаливаем, перчимо і заправляємо майонезом.
Читайте також: Олів’є з куркою