Свиняча рулька від Ігоря Місевича (Все буде смачно)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Існує безліч рецептів приготування свинячої рульки. Ігор Місевич підготував рекомендації, виконавши які будь-хто зможе похвалитися відмінним блюдом!

Рулька з квашеною капустою

ІНГРЕДІЄНТИ

  • Свиняча рулька – 1,2-1,5 кг
  • Часник – 6-7 зубчиків
  • Імбир – 30 г
  • Лавровий лист – 4 шт.
  • Чорний перець горошком – 10 шт.
  • Гвоздика – 5-6 шт.
  • Мелений мускатний горіх – 0,5 ч.л.
  • Кардамон – 5 шт.
  • Сіль – 1 ст.л.
  • Квашена капуста – 500 г
  • Кисло-солодкі яблука – 2 шт.
  • Чорнослив – 10 шт.
  • Цибуля – 2 шт.
  • Соєвий соус – 70 мл
  • Гірчиця – 10 г
  • Чорний мелений перець – 1/4 ч.л.

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

  1. Рульку обвуглюємо, відшкребаємо від ворсинок. Промиваємо і обсушуємо паперовим рушником.
  2. Часник нарізаємо на дольки, змішуємо з сіллю. У рульці робимо надрізи і шпигуємо її часником з сіллю.
  3. У каструлю набираємо воду, додаємо цибулю, кардамон, чорний перець горошком, лавровий лист, гвоздику. Кладемо рульку в киплячу воду і варимо на повільному вогні 1,5 години.
  4. Обсмажуємо до золотистого кольору цибулю, нарізану кубиком 5х5 мм. Додаємо нарізані полускибочками (1 см) яблука, потім нарізаний смужками чорнослив. У самому кінці додаємо квашену капусту і заливаємо половиною ополоника бульйону, в якому вариться рулька, тушкуємо до готовності близько 30 хвилин.
  5. Імбир чистимо, натираємо на дрібній тертці. Змішуємо соєвий соус, гірчицю, мускатний горіх, сіль, мелений перець, натертий імбир. Розігріваємо духовку до 250 ° С.
  6. Застеляємо деко фольгою, зверху викладаємо капусту з яблуками і чорносливом. Потім кладемо рульку і змащуємо її соусом з гірчицею й імбирем.
  7. Відправляємо рульку в духовку, розігріту до 250 ° С. Через 10 хвилин зменшуємо вогонь в духовці до 160 ° С. Запікаємо ще 20 хвилин.

Рулька, фарширована грибами

ІНГРЕДІЄНТИ

  • Свиняча рулька – 1,2-1,5 кг
  • Часник – 6-7 шт.
  • Лавровий лист – 2 шт.
  • Червоне сухе вино – 200 мл
  • Сильногазована мінеральна вода – 1 літр
  • Печериці – 200 г
  • Цибуля – 1 шт.
  • Заморожена малина – 20 шт.
  • Рослинна олія – ​​30 мл
  • Чорний мелений перець – 1/4 ч.л.
  • Сіль – щіпка
  • Чорний перець горошком – 3-4 шт.

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

  1. Рульку обвуглюємо, шкребемо ножем, миємо й сушимо паперовим рушником. Виймаємо з рульки кістку.
  2. Нагріваємо вино, мінеральну воду, спеції до температури 36,6 градусів. Маринуємо рульку, залишаємо на годину.
  3. Цибулю чистимо. Гриби миємо. Нарізаємо цибулю і гриби кубиком 5х5 мм. Обсмажуємо цибулю і гриби на окремих сковорідках 4-5 хвилин до золотистої скоринки. Змішуємо цибулю, гриби, сіль, чорний мелений перець в мисці. Додаємо заморожену малину.
  4. Фаршируємо рульку обсмаженими грибами і малиною. Зашиваємо протилежні краю рульки ниткою.
  5. Відправляємо рульку в рукав для запікання. Випікаємо 2 години при 160 ° С. Потім розгортаємо рукав, змащуємо рульку соком, який утворився при випіканні, і випікаємо при 200 ° С ще 15 хвилин до утворення золотистої скоринки.

Інші рецепти страв до святкового столу дивіться в нашій добірці Рецепти на Новий рік 2018


Як приготувати свинячу рульку: відеорецепт. Частина 1

Як приготувати свинячу рульку: відеорецепт. Частина 2

Як приготувати свинячу рульку: відеорецепт. Частина 3

Як приготувати свинячу рульку: відеорецепт. Частина 4

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Суп-пюре з броколі
3 рецепти кукурудзи від Ігоря Місевича
Чізкейк з ягодами від Яни Станішевської
Чізкейк Нью-Йорк від Лізи Глинської
Консервированные огурцы (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської
Чебуреки від Сергія Калініна та Бориса Барського
Азербайджанська долма від Хаяла Алекперова
Варення із соснових шишок
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)
Шашлик з баранини від Мікаеля Арояна та Діми Коляденка (Все буде смачно)

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт пирожков из слоеного теста, рецепт пирожков из слоеного теста пошагово, состав пирожков из слоеного теста, как готовить пирожки из слоеного теста, как приготовить пирожки из слоеного теста пошагово
Пиріжки з листкового тіста з яблуками
Проста сирна запіканка з маком і яблуками