Свиняча рулька від Ігоря Місевича (Все буде смачно)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Існує безліч рецептів приготування свинячої рульки. Ігор Місевич підготував рекомендації, виконавши які будь-хто зможе похвалитися відмінним блюдом!

Рулька з квашеною капустою

ІНГРЕДІЄНТИ

  • Свиняча рулька – 1,2-1,5 кг
  • Часник – 6-7 зубчиків
  • Імбир – 30 г
  • Лавровий лист – 4 шт.
  • Чорний перець горошком – 10 шт.
  • Гвоздика – 5-6 шт.
  • Мелений мускатний горіх – 0,5 ч.л.
  • Кардамон – 5 шт.
  • Сіль – 1 ст.л.
  • Квашена капуста – 500 г
  • Кисло-солодкі яблука – 2 шт.
  • Чорнослив – 10 шт.
  • Цибуля – 2 шт.
  • Соєвий соус – 70 мл
  • Гірчиця – 10 г
  • Чорний мелений перець – 1/4 ч.л.

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

  1. Рульку обвуглюємо, відшкребаємо від ворсинок. Промиваємо і обсушуємо паперовим рушником.
  2. Часник нарізаємо на дольки, змішуємо з сіллю. У рульці робимо надрізи і шпигуємо її часником з сіллю.
  3. У каструлю набираємо воду, додаємо цибулю, кардамон, чорний перець горошком, лавровий лист, гвоздику. Кладемо рульку в киплячу воду і варимо на повільному вогні 1,5 години.
  4. Обсмажуємо до золотистого кольору цибулю, нарізану кубиком 5х5 мм. Додаємо нарізані полускибочками (1 см) яблука, потім нарізаний смужками чорнослив. У самому кінці додаємо квашену капусту і заливаємо половиною ополоника бульйону, в якому вариться рулька, тушкуємо до готовності близько 30 хвилин.
  5. Імбир чистимо, натираємо на дрібній тертці. Змішуємо соєвий соус, гірчицю, мускатний горіх, сіль, мелений перець, натертий імбир. Розігріваємо духовку до 250 ° С.
  6. Застеляємо деко фольгою, зверху викладаємо капусту з яблуками і чорносливом. Потім кладемо рульку і змащуємо її соусом з гірчицею й імбирем.
  7. Відправляємо рульку в духовку, розігріту до 250 ° С. Через 10 хвилин зменшуємо вогонь в духовці до 160 ° С. Запікаємо ще 20 хвилин.

Рулька, фарширована грибами

ІНГРЕДІЄНТИ

  • Свиняча рулька – 1,2-1,5 кг
  • Часник – 6-7 шт.
  • Лавровий лист – 2 шт.
  • Червоне сухе вино – 200 мл
  • Сильногазована мінеральна вода – 1 літр
  • Печериці – 200 г
  • Цибуля – 1 шт.
  • Заморожена малина – 20 шт.
  • Рослинна олія – ​​30 мл
  • Чорний мелений перець – 1/4 ч.л.
  • Сіль – щіпка
  • Чорний перець горошком – 3-4 шт.

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

  1. Рульку обвуглюємо, шкребемо ножем, миємо й сушимо паперовим рушником. Виймаємо з рульки кістку.
  2. Нагріваємо вино, мінеральну воду, спеції до температури 36,6 градусів. Маринуємо рульку, залишаємо на годину.
  3. Цибулю чистимо. Гриби миємо. Нарізаємо цибулю і гриби кубиком 5х5 мм. Обсмажуємо цибулю і гриби на окремих сковорідках 4-5 хвилин до золотистої скоринки. Змішуємо цибулю, гриби, сіль, чорний мелений перець в мисці. Додаємо заморожену малину.
  4. Фаршируємо рульку обсмаженими грибами і малиною. Зашиваємо протилежні краю рульки ниткою.
  5. Відправляємо рульку в рукав для запікання. Випікаємо 2 години при 160 ° С. Потім розгортаємо рукав, змащуємо рульку соком, який утворився при випіканні, і випікаємо при 200 ° С ще 15 хвилин до утворення золотистої скоринки.

Інші рецепти страв до святкового столу дивіться в нашій добірці Рецепти на Новий рік 2018


Як приготувати свинячу рульку: відеорецепт. Частина 1

Як приготувати свинячу рульку: відеорецепт. Частина 2

Як приготувати свинячу рульку: відеорецепт. Частина 3

Як приготувати свинячу рульку: відеорецепт. Частина 4

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Піца від Вінченцо Барба і Олександра Кривошапко (Все буде смачно)
Хінкалі: 3 кращих рецепти
Тефтелі з рисом
Круасани та листкові конверти від Тетяни Литвинової
Класичні деруни від Тетяни Литвинової
Млинці на молоці: ТОП-7 рецептів
Торт Мурашник від Наталі Кротової
Апельсиновий торт від Лізи Глинської
Сирні кекси та баниця
Тістечка Картопля від Тетяни Литвинової
Млинці з морепродуктами
Мамалига зі шкварками та сметаною
Домашній курячий бульйон, локшина та рулетики в беконі
Три ароматних кекси: з цукатами, шоколадний і сирний
Узбецький плов від Миколи Тищенка

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт оливье с яблоком и свежим огурцом, рецепт приготовления оливье с яблоком и свежим огурцом, как приготовить оливье с яблоком и свежим огурцом, состав оливье с яблоком и свежим огурцом, как приготовить оливье с яблоком и свежим огурцом
Олів’є з яблуком і свіжим огірком
рецепт салата мимоза с картошкой и огурцом, рецепт приготовления салата мимоза с картошкой и огурцом, как приготовить салат мимоза с картошкой и огурцом, состав салата мимоза с картошкой и огурцом, как приготовить салат мимоза с картошкой и огурцом
Салат Мімоза з картоплею і огірком