5 кращих десертів на День подяки

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
ДесертыДень благодарения
Який десерт приготувати на День подяки? Готуємо легендарний американський гарбузовий пиріг, яблучний пиріг з корицею і горіхами, груші в білому соусі, оладки із гарбуза та гарбузовий чізкейк
Зберегти в кулінарну книгу

Американський гарбузовий пиріг

Інгредієнти:

  • гарбуз (запечений) — 400 г;
  • борошно пшеничне — 480 г;
  • цукрова пудра — 225 г;
  • яйця — 5 шт.;
  • згущене молоко — 250 мл;
  • кориця мелена — 8 г;
  • імбир мелений — 2 г;
  • гвоздика мелена — 2 г
  • ванільний цукор — 12 г
  • апельсин — 1 шт.

 

Спосіб приготування

Змішайте пшеничне та мигдалеве борошно з сіллю, ванільним цукром і цукровою пудрою. Пересипте на дошку, натріть у суміш холодне вершкове масло, перетріть руками в крихту. Продовження рецепта читайте тут.

Яблучний пиріг з корицею і горіхами

Інгредієнти:

  • яблука — 500 г;
  • вершкове масло — 200 г;
  • цукор — 250 г;
  • яйця — 4 шт.;
  • борошно — 300 г;
  • розпушувач — 2 ч. л.;
  • кориця — 2 ч. л.;
  • волоські горіхи — 100 г.

 

Спосіб приготування

Яблука очищуємо, видаляємо плодоніжки та нарізаємо тонкими скибочками. Горіхи перемелюємо в комбайні. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Щоб дізнатися продовження рецепта, читайте тут.

Груші в білому соусі

Інгредієнти:

  • вершки 15 % – 250 мл;
  • груші тверді – 2 шт;
  • кориця – 1 шт.;
  • лимонний сік -1 ст. л.;
  • апельсинова цедра – 5 г;
  • ванільний цукор – 15 г;
  • крохмаль кукурудзяний – 0,5 ст. л.;
  • шоколадний топпінг – за смаком.

 

Спосіб приготування

Груші очищуємо від шкірки, залишивши хвостики, розрізаємо вздовж навпіл і видаляємо серцевину. Продовження рецепта читайте за посиланням.

Оладки із гарбуза

Інгредієнти:

  • гарбуз, м’якоть – 150 г;
  • борошно – 5 г;
  • яйце, жовток – 1 шт.;
  • цукор – 10 г;
  • ванільний цукор – 3 г;
  • кориця – 2 г;
  • мед – 30 г;
  • сметана – 30 г.

 

Спосіб приготування

Натираємо на крупній тертці гарбуз. Додаємо жовток. Всипаємо цукор. Додаємо ванільний цукор. Щоб дізнатися продовження рецепта, читайте тут.

Гарбузовий чізкейк

Інгредієнти:

  • пісочне печиво – 150 г;
  • вершкове масло – 50 г;
  • волоські горіхи – 50 г;
  • кисломолочний сир (чи будь-який інший вершковий сир) – 450 г;
  • цукрова пудра – 100 г;
  • гарбузове пюре – 250 г;
  • яйця – 2 шт.;
  • ванільний екстракт – 1 ч. л.;
  • кориця – за смаком.

 

Спосіб приготування

Приготуємо основу для гарбузового чізкейка: печиво подрібнюємо в чаші блендера, додаємо горіхи та знову перебиваємо в крихту. Додаємо розтоплене вершкове масло та перемішуємо. Продовження рецепта читайте тут.

ГОТУЄМО З НАМИ
Що приготувати на День подяки: 5 рецептів

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Бюджетна паска на смальці
Дарницька паска на згущеному молоці
Грузинська паска
Паска, що довго не черствіє
Апельсинова паска від Михальченко Марії
Паска з нутеллою від Лізи Глинської
Бабусина паска від Лізи Глинської
Закарпатська паска від Лілії Цвіт
Сирна паска на заварному кремі від Марії Михальченко
Італійська паска панеттоне від Євгена Клопотенка
Сирна паска від Ярославського Володимира
Шоколадна паска з цукатами від Євгена Клопотенка
Домашня паска: класичний рецепт від Євгена Клопотенка
Веганська паска без глютену
Паска з цукатами


Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ
ІСПАНСЬКІ БУЛОЧКИ “ENSAIMADAS”
рецепт шарлотки с яблоками в мультиварке, рецепт приготовления шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке, состав шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке
Шарлотка з яблуками в мультиварці