Більше начинки: ТОП-5 рецептів ідеальних яблучних пирогів

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Десерти
5 яблучних ідей: соковитий пиріг з яблуками і корицею, без випікання, зі штрейзелем, ліворнійский
Зберегти в кулінарну книгу

Яблучний пиріг з корицею та горіхами

Складові:

  • Яблука – 500 г;
  • Вершкове масло – 200 г;
  • Цукор – 250 г;
  • Яйця – 4 шт .;
  • Борошно – 300 г;
  • Розпушувач – 2 ч. л.;
  • Кориця – 2 ч. л.;
  • Волоські горіхи – 100 г

Рецепт яблучного пирога:

1. Яблука очищаємо, видаляємо плодоніжки і нарізаємо тонкими скибочками. Горіхи перемелюємо в комбайні

2. Розігріваємо духовку до 180 градусів.

Продовження рецепта читайте тут.


Яблучний пиріг без випікання

Інгредієнти:

  • Фініки – 250 г;
  • Яблука – 3 шт.;
  • Волоські горіхи – 200 г;
  • Мед – 1 ст.л.;
  • Вода – 0,50 склянки;
  • Мелена кориця – 0,5 ч.л.;
  • Сіль – 0,25 ч.л.;
  • Лимонний сік – за смаком
  1. Фініки очищаємо від кісточок та замочуємо в воді — так вони стануть більш м’якими. Ділимо їх навпіл
  2. Мелемо в блендері горіхи, додаємо одну частину фініків та знову перебиваємо, доки не вийде однорідна маса
  3. Форму для пирога вистилаємо пергаментом та викладаємо горіхово-фінікову масу. Формуємо корж та бортики пирога
  4. Накриваємо все плівкою та ставимо в морозильну камеру на 15 хвилин.

Продовження рецепта читайте тут.


Імбирно-яблучний пиріг

Інгредієнти:

  • Борошно – 200 г;
  • Яблука – 400 г;
  • Сухий імбир – 0,5 ч.л .;
  • Цукор – 30 г;
  • Рослинна олія – 100 г;
  • Розпушувач – 0,3 ч.л .;
  • Цукрова пудра – 100 г;
  • Кориця – за смаком;
  • Кардамон – за смаком

Покроковий рецепт приготування імбирно-яблучного пирога

  1. Змішуємо сухі інгредієнти: борошно, цукор, імбир, розпушувач і сіль. Додаємо рослинне масло і окріп. Замішуємо тісто, загортаємо в харчову плівку і відправляємо на 40 хвилин в холодильник
  2. Яблука нарізаємо часточками, видаливши насіння
  3. Тісто розгортаємо в круглий пласт товщиною 1 см. Викладаємо на тісто часточки яблук, залишивши з країв відступ в 2-3 см
  4. Присипаємо яблука цукровою пудрою, кардамоном і корицею. Накриваємо яблука вільними краями, формуючи бортики пирога
  5. Випікаємо пиріг в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 30 хвилин

Відео рецепт приготування дивіться тут.


Яблучний пиріг зі штрейзелем

Складові:

Для тіста:

  • Борошно – 2,5 склянки;
  • Вершкове масло – 200 г;
  • Яйця – 2 шт .;
  • Цукор – 0,5 склянки;
  • Для начинки:
  • Яблука – 6 шт.
  • Вершкове масло – 20 г;
  • Яйця – 1 шт .;
  • Кориця – 1 ч.л. ;
  • Цукор – 4 ст. л. ;
  • Вершки або сметана – 0,5 склянки;
  • Для штрейзеля:
  • Борошно – 100 г;
  • Цукор – 100 г;
  • Вершкове масло – 100 г;
  • Жовток – 1 шт.

Як приготувати яблучний пиріг зі штрейзелем

  1. Готуємо пісочне тісто: масло збиваємо з цукром, додаємо яйця, а потім борошно. Тісто має вийти м’яким і не прилипати до рук. Перед тим, як викласти в форму, тісто охолоджуємо.
  2. Готуємо начинку: очищені яблука нарізаємо кубиками. Перемішуємо з маслом і корицею і проварюємо в каструлі, поки вони не стануть м’якими.
  3. Готуємо штрейзель: змішуємо в однорідну масу всі інгредієнти.
  4. Викладаємо тісто у форму, наколюємо виделкою, накриваємо листом пергаментного паперу і зверху кладемо “вантаж” з сирого гороху або квасолі. Випікаємо в розігрітій до 170 градусів духовці 15 хвилин, потім знімаємо пергамент з вантажем і випікаємо ще 15 хвилин. Коли дно стане сухим і краї зарум’яняться, виймаємо пиріг.

Продовження рецепта читайте тут.


Ліворнійский яблучний пиріг

Складові:

  • Для тіста:
  • Яйця – 3 шт .;
  • Борошно – 250 г;
  • Вершкове масло – 150 г;
  • Цукрова пудра – 150 г;
  • Для начинки:
  • Ванілін – за смаком;
  • Яблука – 300 г;
  • Молоко – 300 г;
  • Вершки – 200 г;
  • Цукор – 120 г

Покроковий рецепт приготування з фото дивіться тут.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Смачні подарунки на Новий рік
Під подушку: рецепти популярних солодощів
Святковий настрій: рецепти різдвяного печива
Шоколадна ковбаса: рецепт зі згущеним молоком
Тришаровий пиріг Магічний
Більше шоколаду: ТОП-3 рецепти шоколадного торта
3 рецепти млинців, які виходять з першого разу
Калита
Сирники без борошна та яєць
Домашній маскарпоне зі сметани
Імбирне печиво
Бананові панкейки
Новорічний настрій: 5 оригінальних страв з мандаринами
Найкраще поєднання: 5 рецептів бананово-шоколадних десертів
Любов француженок: 5 рецептів тортів-суфле

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт салата грибная поляна с корейской морковкой, рецепт приготовления салата грибная поляна с корейской морковкой, как приготовить салат грибная поляна с корейской морковкой, состав салата грибная поляна с корейской морковкой, как приготовить салат грибная поляна с корейской морковкой
Грибна поляна: 5 рецептів салату
рецепт салата гнездо глухаря, рецепт приготовления салата гнездо глухаря, как приготовить салат гнездо глухаря, состав салата гнездо глухаря, как приготовить салат гнездо глухаря
Салат Гніздо глухаря: рецепт класичний