Десерт із ревеню, бісквіту та заварного крему (Все буде добре, відеорецепт)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Десерты
Пропонуємо смачний десерт Із сезонного ревеню, бісквіту та заварного крему! Легко та смачно!
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Ревінь300 г
Мадера150 мл
Молоко600 мл
Цукор100 г
Апельсини2 шт
Цукор (для начинки із ревеню)2 ст.л.
Яєчні жовтки6 шт
Ванільний цукор1 ч.л.
Борошно2 ст.л.
Бісквіт готовий за смаком
Грецькі горіхи за смаком
Додати в список покупок

ГОТУЄМО З НАМИ
Шоколадний тарт з ревенем

Як приготувати десерт із ревеню, бісквіту та заварного крему

Готуємо начинку із ревеню

Ревінь нарізаємо, складаємо у жароміцну форму, заливаємо свіжовичавленим апельсиновим соком, мадерою і додаємо цукор.

Накриваємо форму фольгою і поміщаємо в розігріту до 180 ° С духовку на 20-30 хвилин.

Готуємо заварний крем

Молоко (500 мл) підігріваємо на середньому вогні.

В окремій мисці збиваємо жовтки з цукром.

Додаємо молоко (100 мл), борошно, ванільний цукор і добре перемішуємо.

З’єднуємо суміш з підігрітим молоком, зменшуємо вогонь і, не перестаючи збивати крем вінчиком, готуємо крем до загустіння

Готуємо десерт

З готового бісквіту вирізаємо однакові кола (їх розмір повинен відповідати посуду, в якому буде подаватися десерт).

Ревінь відкидаємо на друшляк.

М’якоть відкладаємо, а бісквіт добре просочуємо сиропом.

На дно креманки або мартинки викладаємо шар заварного крему, на нього — кільце із бісквіту.

На бісквіт кладемо начинку з ревеню і накриваємо другим кільцем із бісквіту.

Покриваємо бісквіт кремом.

По бортиках креманки викладаємо подрібнені і підсмажені волоські горіхи.

Перед подачею десерт можна охолодити.

ГОТУЄМО З НАМИ
Рецепт бісквіта – покрокове приготування від Алли Ковальчук

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Бюджетна паска на смальці
Дарницька паска на згущеному молоці
Грузинська паска
Паска, що довго не черствіє
Апельсинова паска від Михальченко Марії
Паска з нутеллою від Лізи Глинської
Бабусина паска від Лізи Глинської
Закарпатська паска від Лілії Цвіт
Сирна паска на заварному кремі від Марії Михальченко
Італійська паска панеттоне від Євгена Клопотенка
Сирна паска від Ярославського Володимира
Шоколадна паска з цукатами від Євгена Клопотенка
Домашня паска: класичний рецепт від Євгена Клопотенка
Веганська паска без глютену
Паска з цукатами


Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ
ІСПАНСЬКІ БУЛОЧКИ “ENSAIMADAS”
рецепт шарлотки с яблоками в мультиварке, рецепт приготовления шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке, состав шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке
Шарлотка з яблуками в мультиварці