Як приготувати хмиз
- З борошна, яєць, молока (можна води) з додаванням солі замішуємо тісто і витримуємо 30-40 хвилин.
- Потім розгортаємо його на столі (на який попередньо насипали трохи борошна) в пласт товщиною 1-1,5 мм і нарізаємо тонкими смужками. Посередині кожної смужки робимо розріз і протягуємо в отвір один кінець.
- Підготовлений хмиз опускаємо (по кілька штук одночасно) в каструлю з киплячим маслом. Коли хмиз підрум’яниться, обережно виймаємо його шумівкою.
- Подаємо хмиз до чаю, попередньо посипавши його цукровою пудрою, змішаною з ваніліном.
ГОТУЄМО З НАМИ
5 смачних рецептів яблучного печива до чаю
Читайте також рецепт хрусткого хмизу.