Бісквіт класичний

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Десерти
Спекти бісквіт за класичним рецептом так, щоб він вийшов пишним і ніжним, дуже легко. Для цього потрібно взяти всього 3 інгредієнта - і слідувати кільком простим правилам.
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Яйца6 шт
Сахар1 стакан
Мука1 стакан
Додати в список покупок

Як приготувати класичний бісквіт

  1. Ретельно відокремлюємо білки від жовтків.
  2. Білки збиваємо в білу повітряну піну, додаємо цукор і продовжуємо збивати до утворення щільної, густої маси.
  3. Тепер додаємо жовтки і збиваємо ще 30 секунд.
  4. Просіяне борошно додаємо в самому кінці і перемішуємо готову масу вже за допомогою ложки.
  5. Духовку розігріваємо до 180 ° С. Дно форми змащуємо вершковим маслом (або застилає змащеній маслом пергаментним папером, злегка присипаної борошном). Краї форми не слід змащувати маслом.
  6. У форму викладаємо тісто і обережно, не трясучи, ставимо в духовку. При випіканні бісквіта, перші 15 хвилин дверцята духовки не можна відкривати.
  7. Час випічки – 20-30 хвилин.
  8. Готовність коржа перевіряється за допомогою дерев’яної палички: якщо паличка залишається сухою – бісквіт готовий.
  9. Випечений бісквіт потрібно залишити на 10 хвилин у вимкненій духовці з відкритими дверцятами. В жодному разі не ставте остигати бісквіт на протязі або біля відкритого вікна.
  10. Для приготування цього бісквіта яйця повинні бути свіжими і охолодженими.

ГОТУЄМО З НАМИ
Бісквіт: рецепт в 3 кроки

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Капкейки: 5 рецептів
Солоні карамельні капкейки від Ектора Хіменес-Браво (Все буде добре)
Улюблені сирники: простий рецепт
Випічка за півгодини: 3 рецепта
Домашні десерти до ранкового чаю
Торт Наполеон (Все буде добре)
Смачно і корисно: рецепти десертів з буряка
Молочна мастика
Глазуровані пончики (Все буде добре)
Пісочне тісто
Лаваш на кислому молоці
Хмиз
Торт Опера від Анетті Жернової (фоторецепт)
Десерти до чаю: 5 простих і швидких рецептів
Фруктовий торт без випічки

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
зеленый суп-пюре, рецепт приготовления зеленого супа-пюре, рецепт зеленого супа-пюре, рецепт супа-пюре из брокколи, рецепт супа-пюре из брокколи и кабачка, рецепт приготовления супа-пюре из кабачка
Зелений суп-пюре (Все буде добре)
зефир рецепт, рецепт зефира, как приготовить зефир в домашних условиях, рецепт яблочного зефира, рецепт сливовового зефира, как приготовить клюквенный зефир
Як приготувати зефір: 3 рецепти