Бісквіт класичний

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Десерти
Спекти бісквіт за класичним рецептом так, щоб він вийшов пишним і ніжним, дуже легко. Для цього потрібно взяти всього 3 інгредієнта - і слідувати кільком простим правилам.
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Яйца6 шт
Сахар1 стакан
Мука1 стакан
Додати в список покупок

Як приготувати класичний бісквіт

  1. Ретельно відокремлюємо білки від жовтків.
  2. Білки збиваємо в білу повітряну піну, додаємо цукор і продовжуємо збивати до утворення щільної, густої маси.
  3. Тепер додаємо жовтки і збиваємо ще 30 секунд.
  4. Просіяне борошно додаємо в самому кінці і перемішуємо готову масу вже за допомогою ложки.
  5. Духовку розігріваємо до 180 ° С. Дно форми змащуємо вершковим маслом (або застилає змащеній маслом пергаментним папером, злегка присипаної борошном). Краї форми не слід змащувати маслом.
  6. У форму викладаємо тісто і обережно, не трясучи, ставимо в духовку. При випіканні бісквіта, перші 15 хвилин дверцята духовки не можна відкривати.
  7. Час випічки – 20-30 хвилин.
  8. Готовність коржа перевіряється за допомогою дерев’яної палички: якщо паличка залишається сухою – бісквіт готовий.
  9. Випечений бісквіт потрібно залишити на 10 хвилин у вимкненій духовці з відкритими дверцятами. В жодному разі не ставте остигати бісквіт на протязі або біля відкритого вікна.
  10. Для приготування цього бісквіта яйця повинні бути свіжими і охолодженими.

ГОТУЄМО З НАМИ
Бісквіт: рецепт в 3 кроки

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Яблучний пиріг у мультиварці-скороварці
Гарбузовий чізкейк
Гарбузовий пиріг від Яни Станішевської (фоторецепт)
Пиріг з гарбуза
5 кращих десертів на День подяки
Бісквітний торт з фруктами
Рецепти випічки з варенням, джемом, повидлом
Печиво на Різдво 2019
Торт Наполеон, який вийде в кожного
Млинці по-ірландськи
Рецепти десертів на католицьке Різдво
Торт Мікадо — рецепт
Празький торт без згущеного молока
Рогалики на пиві
Домашні пиріжки із солодкою начинкою: прості рецепти

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
яблочный пирог в мультиварке
Яблучний пиріг у мультиварці-скороварці
как приготовить тыквенный пирог
Гарбузовий пиріг від Яни Станішевської (фоторецепт)