Домашні десерти осені: 5 смачних рецептів

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Десерти
Яблуко, груша, айва, волоські горіхи, гарбуз... Готуємо із цих сезонних продуктів дуже смачні домашні десерти.
Зберегти в кулінарну книгу

Яблучний штрудель з корицею

Інгредієнти:

  • листкове тісто — 500 г;
  • яблука — 500 г;
  • волоські горіхи — 80 г;
  • жовток — 1 шт.;
  • цукор — 100 г;
  • родзинки — 80 г;
  • кунжут — 8 г;
  • кориця — 8 г.

 

Спосіб приготування

Очищуємо яблука від шкірки та нарізаємо великими кубиками. Засипаємо яблука цукром і корицею. Добре перемішуємо та залишаємо на 5 хвилин для просочення. Додаємо родзинки та подрібнені горіхи. Добре перемішуємо. Розкачуємо тісто. Продовження рецепта читайте тут.

Халва із гарбуза

Інгредієнти:

  • гарбуз – 400 г;
  • манка – 100 г;
  • молоко – 100 мл;
  • мигдаль – 50 г;
  • волоські горіхи – 50 г;
  • родзинки – 20 г;
  • мед – 3 ст. л.

 

Спосіб приготування

Гарбуз натираємо на найдрібнішій тертці. Додаємо жовтки, манку, молоко та сіль. У пательні розтоплюємо масло, викладаємо в нього гарбузову суміш і готуємо, поки рідина повністю не випарується. Горіхи подрібнюємо в блендері в крихту. Щоб дізнатися продовження рецепта, читайте тут.

Десерт із айви

Інгредієнти:

  • айва – 4 шт.;
  • яблука кислі – 2 шт.;
  • цукор – 1 кг;
  • лимон – 1 шт.;
  • вершки – 200 мл;
  • гвоздика – 3 шт.

 

Спосіб приготування

Моємо очищені від шкірки айву та яблука, розрізаємо навпіл, видаляємо насіння. М’якоть складаємо в глибоку пательню або каструлю. Додаємо цукор, лимонний сік і гвоздику. Заливаємо водою так, щоб вона тільки покрила фрукти. Продовження рецепта читайте тут.

Млинчики з волоськими горіхами

Інгредієнти:

  • кремовий сир (разм’якшений) — 65 г;
  • рікотта — 150 г;
  • шоколадна стружка (солодка) — 125 г;
  • цедра апельсина (терта) — 2 ст. л.;
  • волоські горіхи (подрібнені) — 0,5 склянки;
  • млинці — 6 шт.

 

Спосіб приготування

Збиваємо кремовий сир протягом 2 хвилин. Потім додаємо рікотту, шоколадну стружку та цедру. Викладаємо на кожний млинець по ложці суміші. Продовження рецепта читайте за посиланням.

Тарт Груша в кришталі

Інгредієнти:

  • груша – 4 шт.;
  • апельсиновий сік — 200 мл;
  • апельсинова цедра — 1 ч. л.;
  • ванільний цукор — 1 ч. л.;
  • борошно — 350 г;
  • вершкове масло — 200 г;
  • вершки 33% — 75 мл;
  • борошно — 2 ст. л.

 

Спосіб приготування

Вершкове масло дістаємо з холодильника та залишаємо на 20 хвилин. Борошно розтираємо з маслом до отримання олійно-борошняної крихти. Додаємо воду (50-80 мл — залежно від борошна), замішуємо тісто. Продовження рецепта читайте тут.

ГОТУЄМО З НАМИ
Що приготувати із обліпихи: 5 кращих рецептів

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Сніданок на День закоханих
Що приготувати на День святого Валентина
Випічка до Дня святого Валентина
Торт на День святого Валентина
Тістечка до Дня святого Валентина
Піца на День святого Валентина
Що приготувати із заморожених овочів
Меню на Старий Новий рік
Солодкі ліниві вареники з сиром
Імбирна випічка: 3 рецепти приготування
Ліниві вареники з сиром
Солодкі вареники з сиром
Випічка на Старий Новий рік
5 ситних і корисних сніданків для всієї родини
Стіл на Старий Новий рік

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
выпечка на старый новый год, что приготовить на старый новый год, рецепты выпечки на старый новый год, отрывной пирог с яблоками, кекс с изюмом на сметане, львовский сырник, печенье с изюмом
Випічка на Старий Новий рік
что приготовить на старый новый год, меню на старый новый год, блюда на старый новый год, щедрая кутья, узвар, вареники с сюрпризом, блинчики с курицей и перцем, свинина в медово-имбирном соусе
Стіл на Старий Новий рік