Домашні десерти осені: 5 смачних рецептів

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Десерти
Яблуко, груша, айва, волоські горіхи, гарбуз... Готуємо із цих сезонних продуктів дуже смачні домашні десерти.
Зберегти в кулінарну книгу

Яблучний штрудель з корицею

Інгредієнти:

  • листкове тісто — 500 г;
  • яблука — 500 г;
  • волоські горіхи — 80 г;
  • жовток — 1 шт.;
  • цукор — 100 г;
  • родзинки — 80 г;
  • кунжут — 8 г;
  • кориця — 8 г.

 

Спосіб приготування

Очищуємо яблука від шкірки та нарізаємо великими кубиками. Засипаємо яблука цукром і корицею. Добре перемішуємо та залишаємо на 5 хвилин для просочення. Додаємо родзинки та подрібнені горіхи. Добре перемішуємо. Розкачуємо тісто. Продовження рецепта читайте тут.

Халва із гарбуза

Інгредієнти:

  • гарбуз – 400 г;
  • манка – 100 г;
  • молоко – 100 мл;
  • мигдаль – 50 г;
  • волоські горіхи – 50 г;
  • родзинки – 20 г;
  • мед – 3 ст. л.

 

Спосіб приготування

Гарбуз натираємо на найдрібнішій тертці. Додаємо жовтки, манку, молоко та сіль. У пательні розтоплюємо масло, викладаємо в нього гарбузову суміш і готуємо, поки рідина повністю не випарується. Горіхи подрібнюємо в блендері в крихту. Щоб дізнатися продовження рецепта, читайте тут.

Десерт із айви

Інгредієнти:

  • айва – 4 шт.;
  • яблука кислі – 2 шт.;
  • цукор – 1 кг;
  • лимон – 1 шт.;
  • вершки – 200 мл;
  • гвоздика – 3 шт.

 

Спосіб приготування

Моємо очищені від шкірки айву та яблука, розрізаємо навпіл, видаляємо насіння. М’якоть складаємо в глибоку пательню або каструлю. Додаємо цукор, лимонний сік і гвоздику. Заливаємо водою так, щоб вона тільки покрила фрукти. Продовження рецепта читайте тут.

Млинчики з волоськими горіхами

Інгредієнти:

  • кремовий сир (разм’якшений) — 65 г;
  • рікотта — 150 г;
  • шоколадна стружка (солодка) — 125 г;
  • цедра апельсина (терта) — 2 ст. л.;
  • волоські горіхи (подрібнені) — 0,5 склянки;
  • млинці — 6 шт.

 

Спосіб приготування

Збиваємо кремовий сир протягом 2 хвилин. Потім додаємо рікотту, шоколадну стружку та цедру. Викладаємо на кожний млинець по ложці суміші. Продовження рецепта читайте за посиланням.

Тарт Груша в кришталі

Інгредієнти:

  • груша – 4 шт.;
  • апельсиновий сік — 200 мл;
  • апельсинова цедра — 1 ч. л.;
  • ванільний цукор — 1 ч. л.;
  • борошно — 350 г;
  • вершкове масло — 200 г;
  • вершки 33% — 75 мл;
  • борошно — 2 ст. л.

 

Спосіб приготування

Вершкове масло дістаємо з холодильника та залишаємо на 20 хвилин. Борошно розтираємо з маслом до отримання олійно-борошняної крихти. Додаємо воду (50-80 мл — залежно від борошна), замішуємо тісто. Продовження рецепта читайте тут.

ГОТУЄМО З НАМИ
Що приготувати із обліпихи: 5 кращих рецептів

Поділитися рецептом
Спробуй ще
5 домашніх рецептів найпопулярніших тортів
Швидка шарлотка з яблуками та корицею
Шоколадний фондан
Що приготувати з брокколі: 5 оригінальних рецептів
Пташине молоко: різноманітність рецептів
Кекси з родзинками: 3 простих рецепта
3 рецепти ідеальної Шуби
Торт Тірамісу із печива
Рулет з гарбузом
Найбільш незвичні страви з макаронів
5 рецептів тортів без борошна
Зрази: 5 рецептів на будь-який смак
Печиво з родзинками
Гарбуз в духовці
Пироги зі шпинатом: 3 кращих рецепта

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт быстрой шарлотки с яблоками и корицей, рецепт приготовления быстрой шарлотки с яблоками и корицей, как приготовить быструю шарлотку с яблоками и корицей, состав быстрой шарлотки с яблоками и корицей, как приготовить быструю шарлотку с яблоками и корицей
Швидка шарлотка з яблуками та корицею
домашние десерты, рецепты приготовления домашних десертов, рецепты домашних десертов, рецепты десертов, десерт в домашних условиях, яблочный штрудель с корицей, халва из тыквы, десерт из айвы, блинчики с грецкими орехами, тарт груша в хрустале
Домашні десерти осені: 5 смачних рецептів